Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az X-epil teszten mindig...

Az X-epil teszten mindig látszik egy nagyon halvány csík? (képpel)

Figyelt kérdés

Ma reggel elvégeztem egy X-epil tesztet, időn belül észrevehetővé vált egy kis második csík, de nem igazán színes, száradási csíknak gondolnám, majd kíváncsiságból a másikat is felhasználtam délután, amin ugyanezt vettem észre. Lefényképeztem, így néz ki kb. 5-10 perc múlva. Valószínűleg még nagyon korán vagyok (ráadásul nem szabályos a mensim), de ma meg tegnapelőtt volt egy minimális barnázásom, ezért gondoltam, megpróbálom a tesztet.

Ez a teszt mindig mutat száradási csíkot?

[link]

2013. máj. 26. 18:23
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Szerintem ez mar a halvany pozi kategoria :)))) es nem szellemcsik :)
2013. máj. 27. 11:14
 12/69 A kérdező kommentje:
Ennek nagyon örülnék, de mivel úgyse tudok többet várni, holnap is fogok tesztelni, mert én még mindig bizonytalan vagyok. Mostanra nagyon elhalványult az egész teszt, szóval nézegetni sincs értelme.:)
2013. máj. 27. 11:25
 13/69 A kérdező kommentje:

Még bőven időn túl lefotóztam, ezen kicsit erősebben is látszik, de ugye ez időn túli, mostanra meg már kopottas. Valamiért a telefon képe jobban kivehetővé teszi, mint a saját szemem. Furi.

[link]

2013. máj. 27. 11:32
 14/69 anonim ***** válasza:
38%

Csodálatos!

Kétséget kizáróan pozitív a teszted!!!!!!

Gratulálok!!!!!!!

2013. máj. 27. 11:56
 15/69 A kérdező kommentje:
Jaj, de nagyon jó lenne! De majd csak akkor merek bizakodni, ha rögtön erős második csíkom lesz. A holnapi remélem, közelebb visz az igazsághoz!:)
2013. máj. 27. 12:13
 16/69 anonim ***** válasza:

8-as válaszoló vagyok, ez már egyértelműen pozi!! :)))

Gratulálok!

2013. máj. 27. 12:55
 17/69 anonim ***** válasza:
Így van, nyugodtan hidd el, ezt tényleg pozitív!!!
2013. máj. 27. 12:58
 18/69 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pozitiv.Ez a teszt nem szokott tévedni. :)

Remélem holnap erősebb lesz :)

2013. máj. 27. 13:11
 19/69 anonim ***** válasza:
Szerintem is jo lesz ez! Ez a fajta teszt meg kb egy het, mire igazan eros lesz, turelem! De majd a corax megnyugtat...
2013. máj. 27. 15:58
 20/69 anonim válasza:
Szerintem is mindenképp csinálj tesztet a felsoroltak közül valamelyikkel. Ha ez valóban pozitív, akkor egy komolyabb teszt talán már most is határozott pozitívat mutatna.
2013. máj. 27. 16:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!