Ma reggel 2 terhességi tesztet csináltam mindkettőn fél órán belül kijött egy 2. halvány csík. Az mit jelent?
pont 1 hete késik,de mivel szopiztatok még nem tudom mikorra is várjam,(az előzőekhez viszonyítottam a múlt hét pénteket)
A 2.csík kb 25perc után lett látható halványan mindkettőn
Azért nem tudom,mert a lányommal mikor terhes lettem azonnal kijött a 2 erős csík,3nap késés után.
Nem sok dolgom volt még halvány tesztekkel
terhes vagy. Én is így voltam. 4 óra múlva jött ki a csíkom, és babás voltam :)
Kevés még a hcg-d, ezért olyan halvány és ezért jött ki csak később :)
Van itthon vagy 30db vaterás,még abból az időből maradt amikor a kicsimet vártam,hogy megfoganjon:)tavalyról.
Holnap reggel csinálok másikat.Azt elfelejtettem írni,hogy nem reggeli pisi volt egyik sem ma,hanem dél körüli.
Köszi a válaszokat,kíváncsi leszek
SZerintem, ne bízz benne, novemberben 3 tesztem is pozitív lett, 2 különböző márkájú kb. 25 perc alatt, és nem szemguvasztós 2. csík. Mégsem voltam az akkor.
Csinálj egy tesztet reggeli elsőből, aztán meglátod, időn belül. Ha az vagy ki is kell jönnie a 2. csíknak akkor, ha nem is olyan erősen, de már akkor kellene látnod.
Majd írd meg, mi lett!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!