Nagyon halvány pozitív lett a tesztem. Megnézitek? Sajnos nem látszik annyira mint életben, azonnal kijött a második csík, a tegnapi, még halványabb volt, ez már erősebb, ma corax-szal is teszteltem egy ilyen halványat, mint ez.
Viszont meg volt a mesim, most múlt el, sokkal gyengébb volt tampont nem is kellett feltennem. Viszont fáj a hasam. Terhes vagyok, vagy elment a baba? Vagy méhenkívüli?
Amint tudsz menjél orvoshoz.Ismerősömnek így derült, ki, hogy méhen kívüli terhes!!Már annyira görcsölt, hogy mentőt kellett hívni.Ne késlekedj!!!
Egyáltalán nem akarlak megijeszteni, mert arra is van példa, hogy valaki végig menstruál terhesen, és semmi baja se a babának se neki..
Azonnal orvos!
Hasonló szituban voltam én is majdnem 1 éve. Az orvosom szabin volt, hát elmentem egy olyan dokihoz magánrendelésre akit nem ismertem, de Ő volt az egyetlen akinél nem kellett időpontot kérni. Kaptam gyógyszert, és a kislányom most itt szuszog a szomszéd szobában.
Hát ez alapján a kép alapján lehet száradási csík is (ha pozitív a teszt, akkor színesnek kell lennie a 2. csíknak). A képről én nem tudom eldönteni, pedig rengeteg tesztet csináltam már életemben. :)
Szóval ha ez most pozitív, akkor lehet kezdődő vetélés, vagy méhen kívüli terhesség is. Én a helyedben gyorsan csinálnék még egy tesztet, és akkor kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!