Az X-epil teszten mindig látszik egy nagyon halvány csík? (képpel)
Figyelt kérdés
Ma reggel elvégeztem egy X-epil tesztet, időn belül észrevehetővé vált egy kis második csík, de nem igazán színes, száradási csíknak gondolnám, majd kíváncsiságból a másikat is felhasználtam délután, amin ugyanezt vettem észre. Lefényképeztem, így néz ki kb. 5-10 perc múlva. Valószínűleg még nagyon korán vagyok (ráadásul nem szabályos a mensim), de ma meg tegnapelőtt volt egy minimális barnázásom, ezért gondoltam, megpróbálom a tesztet.
Ez a teszt mindig mutat száradási csíkot?
2013. máj. 26. 18:23
51/69 A kérdező kommentje:
Még nem sikerült a baba, legalábbis nem tudunk róla.:)
Viszont az x-epil teszten mindentől függetlenül is hajlamos előjönni száradási csík, ez a tanulság.:)
2013. aug. 25. 18:07
52/69 anonim válasza:
sikerül majd ne aggodj, köszönjük a válaszodat, hogy írtál.!
53/69 anonim válasza:
mi újság van veled??írj légyszi.
54/69 A kérdező kommentje:
Most pár napom van a nem vártig. A hőm fent van, mellfájdalom, enyhe alhasi feszítés van, de ezekre nem szabad alapozni.:)
2013. szept. 3. 14:22
55/69 anonim válasza:
Majd írd meg mi lett!! Drukkolok Neked!
56/69 anonim válasza:
Szia,mi újság? Sikerült azóta a babó?
57/69 anonim válasza:
Kedves kerdezo. En is ugyan eben a helyzetben vagyok nekem mindig halvany az xepil tesztem becsapott mar tobszor is .igen hajlamos a teves pozitivra!
58/69 A kérdező kommentje:
Nem sikerült még a baba, de X-epil tesztet nem fogok használni többet szerintem, mert rózsaszín szellemcsíkra hajlamos sajnos.
2014. jan. 10. 22:19
60/69 anonim válasza:
Szia, most én is úgy vagyok X-Epillel, hogy nagyon halvány csík jelenik meg 5-7 perc után. Már második napja... És a menzesz késik. 32. ciklusnapon vagyok. Közben mellfeszülés. És idegfeszülés, hgy mi van.... És pánik, hogy mi van, ha teljesül a vágyam, és lesz babi... Szórakoznak velem a saját érzéseim, jaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!