Az X-epil teszten mindig látszik egy nagyon halvány csík? (képpel)
Figyelt kérdés
Ma reggel elvégeztem egy X-epil tesztet, időn belül észrevehetővé vált egy kis második csík, de nem igazán színes, száradási csíknak gondolnám, majd kíváncsiságból a másikat is felhasználtam délután, amin ugyanezt vettem észre. Lefényképeztem, így néz ki kb. 5-10 perc múlva. Valószínűleg még nagyon korán vagyok (ráadásul nem szabályos a mensim), de ma meg tegnapelőtt volt egy minimális barnázásom, ezért gondoltam, megpróbálom a tesztet.
Ez a teszt mindig mutat száradási csíkot?
2013. máj. 26. 18:23
31/69 anonim válasza:
Nyugi, nemsokara sikerul! Most kicsit tedd felre es kapcsolj ki! Mozi, sport, olvasas, vasarlas, fozes, vagy amitol jol erzed magad...
32/69 A kérdező kommentje:
Juj, visszaszívtam. Az estiből halványan, de pozitívnak néz ki mégis. Teszek fel mindjárt képet. Igazából nincsenek görcseim, e azt hittem, meg fog jönni, mert halványan rózsaszínes folyásom volt, de mégse jött. Most nagyon izgulok!!
2013. jún. 1. 22:18
35/69 A kérdező kommentje:
Nem is tudom, miért teszteltem, mert már elkönyveltem, hogy akkor ma megjön, de mégsem. De persze még nem merem beleélni magam, sem a hőm nem úgy néz ki, ahogy kéne, sem semmilyen tünetet nem érzek. Egy-egy nap volt ez a halvány folyás, ma is ugye, amire azt hittem, hogy akkor lőttek ennek a hónapnak. Tegnap délelőtt és ma órákig émelyegtem, vagyis szédelegtem inkább, de az lehetetlen, hogy ilyen korán érezzem, inkább a front. Drukkoljatok nagyon légyszi, hogy rendesen megkapaszkodjon, ha tényleg baba csinálta ezt a csíkot és nem valami hibás teszt! Holnap reggel újra tesztelek.
2013. jún. 1. 22:55
36/69 anonim válasza:
Azt is tedd fel, szerintem az lesz a mérvadó!
39/69 A kérdező kommentje:
Hosszú ciklusaim vannak, most a 13. dpo.n vagyok, ha minden igaz. 40valahanyadik ciklusnapon. Hát nagyon örülnénk, ha sikerült volna, teljesen letettem róla már erre a hónapra, bár tudom, hogy ilyenkor még bármi lehetséges. Remélem, reggel is látszani fog, talán erősebben is a csíkom. Reggel még negatívat teszteltem ma.
2013. jún. 1. 23:13
40/69 anonim válasza:
No, ez jol nez ki, akkor tovabb drukkolok! Varjuk a folytatast! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!