Clearblue digitális tesztet szétszedve, a benne lévő tesztcsíkokon nincs vonal?
Ma kíváncsiságból elvégeztem egy ilyen digitális tesztet, mivel tegnap délután egy nagyon-nagyon halvány + csíkom volt a sima változatán. Az eredmény negatív lett. Mivel olvastam, hogy szét lehet, és kell szedni az elem miatt, nekiestem, és amúgy is kíváncsi voltam, mi van belül.:) Úgy tudtam, ez is megjelenő csíkok alapján mutatja, hogy van-e terhesség, de a benne lévő két tesztcsík teljesen üres volt, csak az egyik elejében látszott egy összefüggő paca, csík vagy csíkok sehol.
Ennek így kell lennie vagy rossz volt a teszt? Aki megnézte már ezt a fajta tesztet belülről, mit látott a tesztcsíkokon, akár negatív, akár pozitív esetén? Köszönom a válaszokat előre is!:)
A simákra szokták mondani, hogy lehet szedni mert akkor jobban látni a csíkokat, de a digitálisról én nem hallottam még! :S
Nem láttam még belülről ilyet!
késik már? Ha igen vegyél egy sima x-epil mártogatós tesztet (5-600 ft és 2 db van benne, én soha nem csalódtam benne)!
1. vagyok
Szia!
Nekem pozi lett ez a teszt, és szétszedtem az elem miatt. Ket tesztcsík volt benne, az egyiken egy vonal volt,csak a kontroll csík, a másikon két egyértelmű csík. Nekem azt jelezte 1-2 hetes terhesség, akkor voltam 5 hetes, szóval nekem a valósagot mutatta..:-)
Nekem semmit sem mutatott, nem volt kontroll csík, ezért gondolom, hogy valószínűleg nem volt jó. Elvileg negatívnál is kéne lennie kontroll csíknak, de hómező volt. Kár, hogy nincs ilyenkor jótállás.:D
Jaj, és persze gratulálok!:)
Szia!
Függetlenül attól, hogy hibás volt-e a teszt, sajnos nem voltam terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!