Probálta már valaki a clearblue digitális ovulációs tesztet? Csak az a baj, hogy drága!
Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 15:44
1/4 anonim válasza:
Vegyél vaterásat, 60-70ft darabja és az is megfelelően működik, ráadásul pénzt sem kell fizetned pluszban csak a márkanévért.
2/4 anonim válasza:
Azert ez nem letjesen igy van. Nekem pl a vateras semmit nem mutatott, amikor mas, markasabb es persze dragabb teszt gyonyoruen. A tergessegi teszteknel is sokszor olvasom, hog a 10 es vateras meg semmit nem mutatott, amikor a clear blue mar szepen kimutatta a babat.
Szoval en nem veszek tobbet vateran. A cb valoban draga, talan tulzottan is. En egy kozepes aru, de ismert markat vennek.
3/4 anonim válasza:
én mindent a 10-es vaterásokkal csináltam, be is jöttek, mindent mutatott, rendesen, korábban stb. lehet, hogy nem akkora szám, de akkora az árkülönbözet, hogy ovut nézegetni tuti nem vennék ennyi pénzért.
4/4 A kérdező kommentje:
én se veszek csak kérdeztem hátha vki probálta már
2013. márc. 25. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!