Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Probálta már valaki a clearblu...

Probálta már valaki a clearblue digitális ovulációs tesztet? Csak az a baj, hogy drága!

Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél vaterásat, 60-70ft darabja és az is megfelelően működik, ráadásul pénzt sem kell fizetned pluszban csak a márkanévért.
2013. márc. 25. 15:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Azert ez nem letjesen igy van. Nekem pl a vateras semmit nem mutatott, amikor mas, markasabb es persze dragabb teszt gyonyoruen. A tergessegi teszteknel is sokszor olvasom, hog a 10 es vateras meg semmit nem mutatott, amikor a clear blue mar szepen kimutatta a babat.

Szoval en nem veszek tobbet vateran. A cb valoban draga, talan tulzottan is. En egy kozepes aru, de ismert markat vennek.

2013. márc. 25. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:
én mindent a 10-es vaterásokkal csináltam, be is jöttek, mindent mutatott, rendesen, korábban stb. lehet, hogy nem akkora szám, de akkora az árkülönbözet, hogy ovut nézegetni tuti nem vennék ennyi pénzért.
2013. márc. 25. 16:37
 4/4 A kérdező kommentje:
én se veszek csak kérdeztem hátha vki probálta már
2013. márc. 25. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!