Digitális clearblue teszt ténleg olyan jó teszt?
Én éppen hogy rosszakat hallottam róla, hogy sok fals eredményt ad. Nem is bíztam benne, másfajtát vettem, ami még soha nem csapott be, XEpilt. Már a nemvárt napján, ráadásul nem is reggeli, hanem délutáni pisiből erős pozi lett.
2013. márc. 13. 15:12
Én se javaslom!
Nekem is az X-epil vált be! Nem várt előtt 2 nappal délutániból halvány pozi volt.
2013. márc. 13. 15:25
3/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.én is gondoltam erre és egy másik ólcsobb teszt csíkal is teszteltem és ahogy ment át rajta a vizelet látam a halvány második csíkot is de aztán el is tűnt kb 1 perc mulva.
Nekem a digitális clear blue volt az egyetlen ami pozit mutatott mensi előtt 2 nappal. Az összes többi tesz negatív lett, nem is hittem el, hogy terhes vagyok mert azt mondták, hogy a férjem steril (látómezőben 1-2 mozgó sperma), úgyhogy esélytelen a terhesség. De olyan tüneteim voltak mint az első terhességemnél (van egy kislányunk, ő lombikkal sikerült) és akkor vettem meg a tesztet. Pozit mutatott de nem hittel el, vettünk még egy rakat másikat és azok mind negatívak lettek. Hátra is dőltem, na mondom, jól becsapott ez a teszt. A dokimat felhívtam, elmondtam neki, behívott vizsgálatra, azt mondta nem lát semmit csak megvastagodott méhnyálkahártyát, ebből mensi lesz.
De aztán csak nem jött meg, így mensi kimaradása után 4 nappal csináltam egy x-epil ami már egyértelmű 2 csíkos lett és újra csináltam egy digitális clear bluet amit szintén pozi lett. Azóta 6 hónapos a kisfiúnk:)
Úgyhogy nekem az egyetlen olyan teszt volt ami kimutatta és tényleg nem csapott be....
2013. márc. 13. 16:00
5/12 A kérdező kommentje:
gratulálok a babádhoz! akor ne is reménykegyek.már ma kellet volna legaláb halványan pozi legyen de nem negatív mind a két teszt.elvileg tegnap vagy ma kelett volna megjönie.de semi jelét nem agya.
Lehet hogy később volt peteérésed! Várj egy pár napot! Amúgy meg Jééézusom!! Megbotránkoztató a helyesírásod!!!!
2013. márc. 13. 16:46
Digitálist csak azután használtam, hogy más tesztek pozitívak lettek. A hetekre voltam kiváncsi...hogy mikor lehetett a fogantatás. A digitális is pozitívat mutatott, pedig csak pár napja késett...
2013. márc. 13. 17:04
Igen!Tényleg olyan jó a CB digitális teszt.Azért,mert negatív lett,még nem jelenti,hogy nem jó.Sőt,azt sem jelenti,hogy nem vagy terhes.Lehet,hogy egyszerűen még nincs annyi hcg a vizeletedben,hogy a CB kimutassa.Mert arról azért ne feledkezzünk el,hogy ugyebár nem a legérzékenyebb teszt,és az,hogy valakinek(pl. nekem is)már nem várt előtt kimutatta,az nem jelenti azt,hogy mindenkinek kimutatja nem várt előtt.Van akinek csak az elmaradt menzesz után jó pár nappal mutatja ki.Nem vagyunk egyformák.:)Eddig minden ismerősömnél bevált a digitális.Egyébként én sima kazettás teszttel teszteltem először pozitívat.A CB-t csak azért próbáltam ki,hogy megerősítsen benne.És nem csalódtam.:)Sok sikert!:)
2013. márc. 13. 17:07
Én egyszer használtam, amikor már volt egy pozitív tesztem, és nemhogy pozitívat nem mutatott, semmiféle eredmény nem jelent meg a kijelzőn több ezer ft-ért...
2013. márc. 13. 17:13
Kedves utolsó válaszoló!Gondolom kifogtál egy rossz tesztet.:SDe ahogy bármelyik fajta tesztnél előfordulhat egy hibás teszt,úgy a CB-nél is.Erre nincs garancia.Sajnos van ilyen...Csak ugyebár nem mindegy,hogy 500-1000 Ft-ba került az az éppen hibás teszt,vagy 2-3 ezer Ft-ba.Szóval ebből a szempontból megértelek,de ettől függetlenül nekem továbbra is pozitív a véleményem erről a tesztről.:)
2013. márc. 13. 17:19
Kapcsolódó kérdések: