Ugye nem csapot be megint? Pozitív? Bonyolult a történet.
LINK!
Szóval lassan másfél éve szeretnénk babát... PCO, IR... túl avgyok 2 hónap stimuláción és egy HSG-n. A HSG a mostani ciklusom 11. napján volt, eléggé véreztem tőle. Ma a 36. napon vagyok. Szokott késni az amúgy kb. 30-32 napos menstruációm, de gondoltam azért csinálok egy tesztet... az esélytelenek nyugalmával előttem reggel egy X-epilt, amin úgy tűnik, van valami... 2 éve már 20 becsapott a medilab,múlt hónapban a Maria Romed. Halvány pozik voltak, a clearblue negatív.. és persze meg is jött.
Most nem tudom, mit higyjek. A doki azt mondta, ennek a hónapnak a vizsgálat miatt úgyis annyi, ezért nem ad hormonokat... Amúgy a bal petevezetékem sajos el van záródva:(
Ma reggel óta görcsölök, vette, be magneb6-ot.
Mitévő legyek?
Hurrrááááá! :)
Azért majd számolj be nekünk mindenről! :)))
Sziasztok! Kedden voltam a kombinált teszt első részén, aszerint akkor 9+1 voltam, tehát holnap töltöm a 10-et:)
Akkor émelygek, mikor kiürül a gyomrom ami általában hirtelen történik és akko rrögtön ennem kell... Sokan pletykálják, hogy babát várok (híztam a hormonok miatt)és a munkahelyem is elég stresszes, így úgy döntöttünk kedden bejelentem. Remélem minden oklesz és próbálom megmagyarázni magamnak h ha baj történik akkor sajnos azt sem fogom tudni titkolni, így meg azért iegeskedek, hogy rá ne kérdezzenek, meg ne lássanak a védőnőnél stb... drukkoljatok. MINDEN RENDBEN KELL H LEGYEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!