Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem csapot be megint?...

Ugye nem csapot be megint? Pozitív? Bonyolult a történet.

Figyelt kérdés

LINK!

Szóval lassan másfél éve szeretnénk babát... PCO, IR... túl avgyok 2 hónap stimuláción és egy HSG-n. A HSG a mostani ciklusom 11. napján volt, eléggé véreztem tőle. Ma a 36. napon vagyok. Szokott késni az amúgy kb. 30-32 napos menstruációm, de gondoltam azért csinálok egy tesztet... az esélytelenek nyugalmával előttem reggel egy X-epilt, amin úgy tűnik, van valami... 2 éve már 20 becsapott a medilab,múlt hónapban a Maria Romed. Halvány pozik voltak, a clearblue negatív.. és persze meg is jött.

Most nem tudom, mit higyjek. A doki azt mondta, ennek a hónapnak a vizsgálat miatt úgyis annyi, ezért nem ad hormonokat... Amúgy a bal petevezetékem sajos el van záródva:(

Ma reggel óta görcsölök, vette, be magneb6-ot.

Mitévő legyek?

[link]

[link]

2013. ápr. 20. 11:23
 81/94 anonim ***** válasza:

Hurrrááááá! :)

Azért majd számolj be nekünk mindenről! :)))

2013. máj. 19. 08:35
 82/94 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
2013. máj. 27. 14:47
 83/94 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kedves kérdező? Minden rendben?
2013. jún. 2. 09:01
 84/94 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Kedden voltam a kombinált teszt első részén, aszerint akkor 9+1 voltam, tehát holnap töltöm a 10-et:)

Akkor émelygek, mikor kiürül a gyomrom ami általában hirtelen történik és akko rrögtön ennem kell... Sokan pletykálják, hogy babát várok (híztam a hormonok miatt)és a munkahelyem is elég stresszes, így úgy döntöttünk kedden bejelentem. Remélem minden oklesz és próbálom megmagyarázni magamnak h ha baj történik akkor sajnos azt sem fogom tudni titkolni, így meg azért iegeskedek, hogy rá ne kérdezzenek, meg ne lássanak a védőnőnél stb... drukkoljatok. MINDEN RENDBEN KELL H LEGYEN.

2013. jún. 2. 15:02
 85/94 anonim ***** válasza:
MINDEN RENDBEN LESZ! Eleget vartal ra... Az emelygessel en is pont igy voltam, ennem kellett... (En is szedtem hormont, es 8 hetan fekudnon kellett, szoval en is hiztam, saknos...) Sztem jo, ha bejelented. Bar nem szereti senki, ha szobeszed targya, ez ugy is elkerulhetetlen... Viszont vannak helyzetek, amikor az ember nem tud ugy teljesiteni, ahogy szeretne/elvarjak. Ilyenkor jobb, ha tudjak miert es nem hiszik, h az ember lustul vagy ilyesmi... Gratulalok! ;-)
2013. jún. 2. 16:00
 86/94 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok??:)
2013. jún. 20. 11:33
 87/94 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 13+5 vagyok ma:) Sajnos úgy tűnik, allergiás lettema fraxiparinra... piros foltok jelennek mega szúrás környékén:( most figyelnem kell, aztán, ha így marad, átállítanak Clexanra. A probléma, bár persze nem a pénz a legfontosabb, az az, hogy a fraxi egy hónapra 2000 Ft, a Clexane 21.000... ráadásul elég stresszes a munkám, pénteken feszített egésznap a hasam a heti agybaj miatt, így lehet, előbb kell táppénzre jönnöm, mint akartam... volt már így a vérhigítóval valaki közületek? Amúgy lekopogom nincs hányinger, csak fáradtság és többször fejfájás, migrén(mint most is:(
2013. jún. 30. 15:52
 88/94 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább hagyd a munkád! Annyira vártál erre a babára, megéri, hogy kevesebb legyen a pénz és pihenj otthon! Nem tudom milyen gyógyszerek ezek, amiket leírtál, de nagyon durva az áruk. Életemben nem hallottam ezekről. A legjobbakat nektek!
2013. jún. 30. 16:56
 89/94 anonim ***** válasza:
Mi van veletek azóta?
2014. febr. 6. 19:29
 90/94 anonim ***** válasza:
Szia!Mi újság veletek??
2014. febr. 14. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!