Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem csapot be megint?...

Ugye nem csapot be megint? Pozitív? Bonyolult a történet.

Figyelt kérdés

LINK!

Szóval lassan másfél éve szeretnénk babát... PCO, IR... túl avgyok 2 hónap stimuláción és egy HSG-n. A HSG a mostani ciklusom 11. napján volt, eléggé véreztem tőle. Ma a 36. napon vagyok. Szokott késni az amúgy kb. 30-32 napos menstruációm, de gondoltam azért csinálok egy tesztet... az esélytelenek nyugalmával előttem reggel egy X-epilt, amin úgy tűnik, van valami... 2 éve már 20 becsapott a medilab,múlt hónapban a Maria Romed. Halvány pozik voltak, a clearblue negatív.. és persze meg is jött.

Most nem tudom, mit higyjek. A doki azt mondta, ennek a hónapnak a vizsgálat miatt úgyis annyi, ezért nem ad hormonokat... Amúgy a bal petevezetékem sajos el van záródva:(

Ma reggel óta görcsölök, vette, be magneb6-ot.

Mitévő legyek?

[link]

[link]

2013. ápr. 20. 11:23
 11/94 anonim ***** válasza:

Ez pozitiv teszt! Nagyon drukkolok, hetfon menj orvoshoz!

Sztem azert lett sikeres a honap, mert eselytelennek iteltetek a dokival egyutt es nem gorcsoltel rajta. En hiszek ebben. Drukkolok, hogy minden rendben menjen! ;-)

2013. ápr. 20. 12:50
 12/94 A kérdező kommentje:
Nem görcsöoltem, így van. Nem mértem hőt, nem számolgattam, nem időzítettünk... Sőt, úgy döntöttünk, tartunk pát hónap szünetet inszem előtt...
2013. ápr. 20. 13:12
 13/94 anonim ***** válasza:

Mindkettő pozi :)

Egyébként én is használtam Medi-Lab tesztet és engem nem csapott be..nekem az mutatott legelőször pozit,és valóban terhes is voltam :)

Gratulálok kismama :)

37+4 hkm

2013. ápr. 20. 13:17
 14/94 A kérdező kommentje:
Nem élem bele magam... annyiszor koppantam és nagyon fájt a pofára esés. A két teszt egyébként ugyanaz, csak 2x fotóztam le. Holnap reggel érdemes egy újabb x-epilt ellőnöm?
2013. ápr. 20. 13:25
 15/94 anonim ***** válasza:

Nekem soha nem volt még ez a teszt fals pozi! Ha pozi volt baba is volt!

Csoda szép a teszted! Boldog baba várást! :D

11 hkm

2013. ápr. 20. 13:26
 16/94 A kérdező kommentje:
Bár igazatok lenne! De mióta megláttam a tesztet, görcsölgetek... aggódom, félek.
2013. ápr. 20. 13:32
 17/94 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok! Csak nyugi! Az én tesztem is ilyen volt februárban!

[link]

2013. ápr. 20. 13:43
 18/94 anonim ***** válasza:

Ha egy teszt pozitívat mutat, az nem véletlenül van! ;)

Fals pozitív teszt meg nem létezik, "maximum" korai megszakadt terhességről volt szó, azért lehetett a szervezetedben hcg. (már ha a petefészek egy bizonyos rosszindulatú daganata ki van/volt zárva, ill. nem kaptál pl. tüszőrepesztő injekciót az adott ciklusban)

Ez a teszt POZITÍV! Légy te is az! :) ...csak nyugalom, ne stresszelj!

Én a helyedben visszamennék az orvoshoz mihamarabb. Biztos ami biztos.

DRUKKOLOK!

2013. ápr. 20. 13:45
 19/94 A kérdező kommentje:

Igen azt tervezem, hogy ha a holnap reggeli is +, akkor hétfőn felhívom, és - ha elengednek munkából - el is megyek hozzá, bár a magánrendelőben nincs vérvétel...

a 2 évvel ezelőtti medilab tesztjeim és a múlt havi maria romed pedig tuti hamisat mutattak, mert fél nap különbséggel a többi teszt egyértelmű - volt... sőt, nyáron kíváncsiságból megcsináltam egy tesztet a ciklusom közepén, egy medilabot, ugyanúgy halvány pozitív volt... de nem ilyen, mint most az x-epil...:) annyira szeretnénk már édesanya lenni...

2013. ápr. 20. 13:53
 20/94 anonim ***** válasza:

Azokban az időkbe nem kaptál hormon kezelést? Mert lehet attól volt pozi!

Most semmilyen hormont nem kaptál?

2013. ápr. 20. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!