Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem csapot be megint?...

Ugye nem csapot be megint? Pozitív? Bonyolult a történet.

Figyelt kérdés

LINK!

Szóval lassan másfél éve szeretnénk babát... PCO, IR... túl avgyok 2 hónap stimuláción és egy HSG-n. A HSG a mostani ciklusom 11. napján volt, eléggé véreztem tőle. Ma a 36. napon vagyok. Szokott késni az amúgy kb. 30-32 napos menstruációm, de gondoltam azért csinálok egy tesztet... az esélytelenek nyugalmával előttem reggel egy X-epilt, amin úgy tűnik, van valami... 2 éve már 20 becsapott a medilab,múlt hónapban a Maria Romed. Halvány pozik voltak, a clearblue negatív.. és persze meg is jött.

Most nem tudom, mit higyjek. A doki azt mondta, ennek a hónapnak a vizsgálat miatt úgyis annyi, ezért nem ad hormonokat... Amúgy a bal petevezetékem sajos el van záródva:(

Ma reggel óta görcsölök, vette, be magneb6-ot.

Mitévő legyek?

[link]

[link]

2013. ápr. 20. 11:23
 31/94 A kérdező kommentje:
Szerdára bejelentkeztem nőgyógyászhoz. Írtam az endokronológusomnak is, bár új pozíciót is kapott, félig van már csak a "gyógyító" szegmensben... remélem szerda reggel fogad és akkr IR és hormon ellenőrzés is meglesz. A lelkemre kötötte, ha pozitív a teszt, rögtön ellenőriztetni ezeket, sőt, azt hiszem a vérellátóba is el kellene mennem a váralvadá probléma miatt...
2013. ápr. 21. 09:03
 32/94 anonim ***** válasza:
Ez nem csalas, nem amitas, erosebben pozitiv teszt! ;-) Nehogy elpisiltesd az x-epilt az uraddal, jo lesz az holnap reggek! ;-) En majd egy hetig nyomtam a teszteketet, mert halvanyabbrol indult es lassan erosodott. (foleg x-epil. ez tutira nem csap be.) A megjon erzesen ne stresszelj, ilyenkor mindekinek ez van! Pihenj! Es pozitiv gondolatok! Gondolj a pocidba is, erosirsd meg, hogy nagyon varod! ;-)
2013. ápr. 21. 09:06
 33/94 anonim ***** válasza:
Es ez mind, csak szerdan megoldhato? Holnap esetleg?
2013. ápr. 21. 09:07
 34/94 A kérdező kommentje:
Hát, az inzulin nem hiszem, hogy holnap megoldható lenne... a nőgyógyász talán, de ahhoz szabit kellene kanpm és elutazni egy másik városba. Láthat már vmit? Ma a 37. nap. Az átlagnekem 30-32 nap. De akkor miért ilye halvány?
2013. ápr. 21. 09:21
 35/94 anonim ***** válasza:
Az nem baj, hogy halvany, nekem is nemvart utan tok halvany volt. Keson volt az ovu, ennyi. Hat csak nem tudom, hogy adna-e a doki valami gyogyszert, hogy megerositse a terhesseget, pl utrogestant. De vegulis a szerda is jo. De ha addig ne adj Isten, es tutira nem is lesz ilyen, de ha megis valami rozsaszines vagy barnas maszat lenne, akkor ne varj egy percet se, irany a dokid! A gorcsolgetes nem gaz, azzal nem kell rohanni. Igy jo lesz a szerda. Es most gyorsan felejtsd el amit irtam, nem kell bevonzani, csak azert irtam, hogy tudd, hogy akkor futas! Es most szerintem lepj ki innen es elvezd a tavaszt! ;-)
2013. ápr. 21. 09:42
 36/94 anonim ***** válasza:
32 napos ciklussal nekem csak a kimaradt utan egy hettel lett pozitiv. Pihenj sokat. A megjon erzes normalis es egy kicsit erosodni is fog ahogy no a pici. Ugy kepzeld el hogy A mehed akkora alapbol mint egy pingpong labda, hat hetesen nagyobb kell legyen mint egy tyuktojas. Lassan novekszik es ezek a szurkalasok feszitesek mutathatjak azt , hogy novoget a mehed mert fejlodik valaki. En javaslom meg mindig, hogy taposd ki a dokibol a veteles elleni bogyokat. Nem szedem minden nap de amikor erzem hogy ilyan feszito erzesrm van akkor szedem par napig. Gratulalni nem gratulalok (en is ir-es es pm beteg vagyok majd csak 14 hetben "fogadok" gratulaciokat.)
2013. ápr. 21. 09:44
 37/94 A kérdező kommentje:
6 szem utrogestn hüvelykúpom van még a múltkori ciklusból, ártok azzal, ha azt felteszem este, pont szerdáig elég lenne (eddig 2-t kellett este feltenni), szerdán pedig - ha nem ad magától , bár kétlem - akkor kihisztezem a köv. adagot..
2013. ápr. 21. 09:48
 38/94 anonim ***** válasza:
Sztem jo otlet. Mond meg, hogy elkezdted es muszaj adnia... (merthogy abbahagyni kockazatos lenne) De sztem a doki amugy is adna. Kisebbfajta csoda, hogy most osszejott, a doki sem akar majd kockaztatni... ;-)
2013. ápr. 21. 15:44
 39/94 A kérdező kommentje:
Remélem. Egyrészt, hogy összejött, másrészt, hogy nem fog sajnálni tőlem semmit. A vérhigító miatt aggódom... elmentem CB digitálisért, de természetesen csak "renelésre" van!!! az eszem megáll. itt mindent csak rendelésre lehet kapni...
2013. ápr. 21. 15:50
 40/94 anonim ***** válasza:
Gratulálok:)))))))))
2013. ápr. 21. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!