Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem csapot be megint?...

Ugye nem csapot be megint? Pozitív? Bonyolult a történet.

Figyelt kérdés

LINK!

Szóval lassan másfél éve szeretnénk babát... PCO, IR... túl avgyok 2 hónap stimuláción és egy HSG-n. A HSG a mostani ciklusom 11. napján volt, eléggé véreztem tőle. Ma a 36. napon vagyok. Szokott késni az amúgy kb. 30-32 napos menstruációm, de gondoltam azért csinálok egy tesztet... az esélytelenek nyugalmával előttem reggel egy X-epilt, amin úgy tűnik, van valami... 2 éve már 20 becsapott a medilab,múlt hónapban a Maria Romed. Halvány pozik voltak, a clearblue negatív.. és persze meg is jött.

Most nem tudom, mit higyjek. A doki azt mondta, ennek a hónapnak a vizsgálat miatt úgyis annyi, ezért nem ad hormonokat... Amúgy a bal petevezetékem sajos el van záródva:(

Ma reggel óta görcsölök, vette, be magneb6-ot.

Mitévő legyek?

[link]

[link]

2013. ápr. 20. 11:23
 71/94 anonim ***** válasza:
Van esetleg valami fejlemény?
2013. ápr. 30. 17:53
 72/94 A kérdező kommentje:
Nem mentem el SZTK-ba. Egy hét múlva ilyenkor már túl leszek a magándokimmal az UH-n. Rossz érzések gyötörnek, félek, hogy elveszítem. Állandóan ez jár a fejemben. Remélem csak azért, mert ma 2 sztorit is hallottam sajnos ilyen esetről... DMINDEN RENDBEN VAN ÉS LESZ.KÉSZ.
2013. máj. 1. 21:02
 73/94 anonim ***** válasza:
Megertelek. De inkabb probald kerulni a negativ sztorikat es tenyleg pozitivan gondolkodni! Sztem ez sokat szamit! Kitartartas!
2013. máj. 1. 21:54
 74/94 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet veled?
2013. máj. 9. 14:23
 75/94 anonim ***** válasza:
Na mi van veled?? Izgatottan várjuk :)!
2013. máj. 10. 17:19
 76/94 anonim ***** válasza:

(Azt hiszem a kerdezo most lehet Nemetorszagban, amit korabban irt.)

En is varom a hireket, ha megjottel, gondolok rad, drukkolok, h rendben legyen minden!

2013. máj. 10. 18:18
 77/94 anonim ***** válasza:
Azt mondta a kérdező,hogy május 8-án tud visszamenni dokihoz. Remélem minden okés vele...
2013. máj. 11. 06:55
 78/94 anonim ***** válasza:
Helyzet?
2013. máj. 15. 08:56
 79/94 A kérdező kommentje:

Sziasztok! 8-án voltam dokinál, 3 mm-es embrióm van pulzálással:) Uh méretek szerint 6 hetes volt akkor. Tehát majdnem 2 héttel kisebb, mint a menstruáció szerinti számolás alapján. Egész nap émelygek, és eszem, mert addig legalább nem érzem, de kezdődik elölről. Persze nem bánom, sőt:) szeretnénk a 12. hétig titokban tartani, remélem si9kerül is. De még olyan messze van, és olyan jó lenne nem titkolózni. Nem akarok elkiabálni semmit, így óvatos vagyok mindenben. TERMÉSZETESEN MINDEN RENDBEN VAN ÉS LESZ. Szilveszter körül gyönyörűszép kisbabnk fog születni, akit már most IMÁDOK, minden porcikáját:)

7 + 3

2013. máj. 18. 16:22
 80/94 anonim ***** válasza:

:-)))))))))))))))))))))

Szuper!!!!!!!!!!!!!!!!

Az emelygessel en is igy voltam, ha ettem, nem ereztem... ;-)

2013. máj. 18. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!