Ugye nem csapot be megint? Pozitív? Bonyolult a történet.
Figyelt kérdés
LINK!
Szóval lassan másfél éve szeretnénk babát... PCO, IR... túl avgyok 2 hónap stimuláción és egy HSG-n. A HSG a mostani ciklusom 11. napján volt, eléggé véreztem tőle. Ma a 36. napon vagyok. Szokott késni az amúgy kb. 30-32 napos menstruációm, de gondoltam azért csinálok egy tesztet... az esélytelenek nyugalmával előttem reggel egy X-epilt, amin úgy tűnik, van valami... 2 éve már 20 becsapott a medilab,múlt hónapban a Maria Romed. Halvány pozik voltak, a clearblue negatív.. és persze meg is jött.
Most nem tudom, mit higyjek. A doki azt mondta, ennek a hónapnak a vizsgálat miatt úgyis annyi, ezért nem ad hormonokat... Amúgy a bal petevezetékem sajos el van záródva:(
Hááát... Ez igencsak pozitívnak tűnik, nem is olyan halványnak! :) Gratulálok!!
2013. ápr. 20. 11:36
3/94 A kérdező kommentje:
De van akik azt írják, ez teszt is mutathat fals pozitívat...
2013. ápr. 20. 11:37
4/94 anonim válasza:
Szerintem higgy benne; azt mondják fejben minden eldől... Ennyi véletlen már nem lehet egy helyen, és szerintem ez a teszt jó!
2013. ápr. 20. 11:41
5/94 anonim válasza:
ez bizony pozitív! Hamarosan anyuka leszel, gratulálok! :-)
2013. ápr. 20. 11:41
6/94 anonim válasza:
X-epil nekem még nem volt fals pozi...legutóbb 4 nappal az elmaradt után ilyen halvány volt...és lassan a 12. Hétben vagyok...nagyon drukkolok!
2013. ápr. 20. 12:08
7/94 anonim válasza:
Doki, es duphaston ha ott a baboca latni kell. En aznap voltam dokinal mikor meg kellett volna jojjon es latta a babat. En kitapostam belole a duphadton receptet. Magne b6 3*2, 4-5*2 is mehet mert annyira keves a mg tartalma hogy vetelosoknek magnerotot adnak ami minimum 10* annyi mg tartalmu.
2013. ápr. 20. 12:14
8/94 anonim válasza:
Ez tuti pozitív! Ennek hihetsz az biztos!
2013. ápr. 20. 12:26
9/94 anonim válasza:
Gratulálok!
2013. ápr. 20. 12:26
10/94 anonim válasza:
Szerintem is pozi:) Ha biztosra akarsz menni, vegyél egy digitális Clearblue-t.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!