Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem csapot be megint?...

Ugye nem csapot be megint? Pozitív? Bonyolult a történet.

Figyelt kérdés

LINK!

Szóval lassan másfél éve szeretnénk babát... PCO, IR... túl avgyok 2 hónap stimuláción és egy HSG-n. A HSG a mostani ciklusom 11. napján volt, eléggé véreztem tőle. Ma a 36. napon vagyok. Szokott késni az amúgy kb. 30-32 napos menstruációm, de gondoltam azért csinálok egy tesztet... az esélytelenek nyugalmával előttem reggel egy X-epilt, amin úgy tűnik, van valami... 2 éve már 20 becsapott a medilab,múlt hónapban a Maria Romed. Halvány pozik voltak, a clearblue negatív.. és persze meg is jött.

Most nem tudom, mit higyjek. A doki azt mondta, ennek a hónapnak a vizsgálat miatt úgyis annyi, ezért nem ad hormonokat... Amúgy a bal petevezetékem sajos el van záródva:(

Ma reggel óta görcsölök, vette, be magneb6-ot.

Mitévő legyek?

[link]

[link]

2013. ápr. 20. 11:23
 41/94 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én, aki több mint 2 éve várom a csodát, és szintén PCO-s vagyok, annyira megértelek, hogy már annak sem hinnél, ha a szülőágyon feküdnél :)) Pedig ez bizony POZITÍV +++++

De ilyen édes dolgot, hogy megkéred a párodat pisiljon rá, még nem hallottam!

Tiszta szívből kívánok minden jót nektek!

2013. ápr. 21. 17:10
 42/94 A kérdező kommentje:
A ma reggeli x-epilem halványabb, mint a szombati... és görcsölgetek a magne b6 ellenére is:( felhívtam a dokimat, szerda reggel terhelés, du. UH,akkor kapok beutalót a vérallátóba, merthogy azt mondta az ottani orvos intézi a vérhigítót...bár már szerda lenne!
2013. ápr. 22. 14:15
 43/94 anonim ***** válasza:
Feltöltöd a képet?
2013. ápr. 22. 17:11
 44/94 A kérdező kommentje:

Íme... ugyanolyan erősségű, mint a szombati... midnegyik X-epil. Ma megpróbálkoztam a másik gyógyszertárban, ma hordták el az összes digitális CB-t... most majd elmegyek a másikba, elvileg hozattak mára... remélem kapok is, ott még lesz. most, hogy nézem a mai tesztet, talán még halványabb, mint az elsőm, a szombati:( szerintem átvágott megint.hallottam arról is, hogy akinek magas az LH-ja téves pozitívat kaphat...ugyanaz a kép, csak vmelyik talán jobb:

[link]

[link]

2013. ápr. 22. 17:20
 45/94 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy az alsó a szombati, a középső a vasárnapi és a hétfői a mai.
2013. ápr. 22. 17:21
 46/94 A kérdező kommentje:
Bocsánat, már annyira oda vagyok, hogy fogalmazni sem tudok... szóval a legfelső a mai. Vagy van bébi csak vmi gond van és ezért nem erősödik. próbálok pozitív lenni, csak eddig csupa jót hallottam erről a tesztről, már nem is tudom, mit gondoljak...
2013. ápr. 22. 17:31
 47/94 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!!

Most nyugodj meg,ma már hétfő van mindjárt itt a szerda tudom nagyon nehéz ki várni,de muszáj ne görcsölj ennyire nyugi kb két éve várok ilyen tesztre ez bizony pozitív,hidd el és azt is,hogy lassan meg születik egy kis baba,akinek te leszel az Édesanyja,de a picire való tekintettel is pihenj amennyit csak tudsz munka előtt és munka után is. Ha meg érkezik a patikába a CB teszt csináld meg,esetleg ha van dm a közeletekben azt hiszem ott is lehet kapni ilyen tesztet,de nem mondom biztosra.

Nyugodj meg pihenj és nagyon nagyon drukkolok Nektek!!! Mindenféleképpen írd meg az eredményt

2013. ápr. 22. 18:22
 48/94 A kérdező kommentje:
Megírom mindenképp. Mindjárt indulok...vihar készül...
2013. ápr. 22. 18:27
 49/94 anonim ***** válasza:

oké,de nyugi nagyon fontos!!!!!!

Drukkolok nagyon alig várom,hogy meg írd az eredményt!!!

utolsó voltam

2013. ápr. 22. 18:42
 50/94 A kérdező kommentje:
Nem digitális ugyan, de CB. És előbb kijött a + jel, mitn a kontroll vonal:) De nyugodtnak és pozitívnak kell lennem. Gratulációkat nem fogadok, ne haragudjatok, azt majd csak később:)
2013. ápr. 22. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!