Ugye nem csapot be megint? Pozitív? Bonyolult a történet.
Figyelt kérdés
LINK!
Szóval lassan másfél éve szeretnénk babát... PCO, IR... túl avgyok 2 hónap stimuláción és egy HSG-n. A HSG a mostani ciklusom 11. napján volt, eléggé véreztem tőle. Ma a 36. napon vagyok. Szokott késni az amúgy kb. 30-32 napos menstruációm, de gondoltam azért csinálok egy tesztet... az esélytelenek nyugalmával előttem reggel egy X-epilt, amin úgy tűnik, van valami... 2 éve már 20 becsapott a medilab,múlt hónapban a Maria Romed. Halvány pozik voltak, a clearblue negatív.. és persze meg is jött.
Most nem tudom, mit higyjek. A doki azt mondta, ennek a hónapnak a vizsgálat miatt úgyis annyi, ezért nem ad hormonokat... Amúgy a bal petevezetékem sajos el van záródva:(
Ma reggel óta görcsölök, vette, be magneb6-ot.
Mitévő legyek?
2013. ápr. 20. 11:23
61/94 anonim válasza:
Igen, egyforma vastagnak kell lennie. Sajnos egyszer én is örültem egy + jelnek aztán utána tájékoztattak hogy csak akkor érvényes ha vastag a függőleges csík.. Nekem sajnos nem volt az!!! :((
64/94 A kérdező kommentje:
A doki petezsák kezdeményt intha látott volna, de nem mondta iztosra. 2 hét múlva kontroll. addig is utro, nospa, heparin. azt mondta, valószínűleg később fogant, és újra kel majd számolni... a hcg-m tegnap 393 volt.
2013. ápr. 25. 21:39
65/94 anonim válasza:
Ez is valami! Gondolom ugy erzed, nem sok, utalod a hosszu bizonytalansagot es nem akarod beleelni magad... Megertelek, ha igy erzel... Kicsit talan koncentralj a jo idore es persze pihenj is! En meg csendben drukkolok Neked, jelentkezz, ha van hired!
66/94 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik, 2 hét múlva repülnöm kell Németországba... elmondani még nem szeretném, hogy mi a helyzet.... vidszont (most már lekopogom nem), de az első pár napban görcsölgettem , és a dokim azt mondta, hogy akko rreőüljek, ha semmi panaszom nincs. közben viszont heparin kell szúrnom, és gyógyszerelet szednem, ez a repülőn problémás... injekcióstű, stb... jobb lenne kocsival, de nem tudom, mit mondjak,. már gondoltam arra, hogy a véralvadás problémám miatt veszélyes a repülés, és ezért menjünk kocsival. meg a tűvel gondok lehetnek a reptéren, stb...mi a véleményetek?
2013. ápr. 26. 09:14
67/94 anonim válasza:
Hu, hat sztem hivd fel a legitarsasagot, hogy mi van ilyenkor, szukseged van a gyogyszerre es akkor hogyan... Tuti van erre valami valaszuk, nem hiszem, hogy egyedi eset lenne. Azert a repcsi kenyelmesebb lenne... Akkor meg utazas elott visszamesz a dokihoz?
68/94 anonim válasza:
Sztem szedj magneziumot is, ne csak no spat! A no spa jo az akut gorcsoldasra, a magnezium rendszeres szedese viszont ellazit, megelozi a gorcsot. En 13 hetes vagyok, csak ket hete szedem a magneziumot, de mar eg es fold a kulonbseg.
69/94 A kérdező kommentje:
május 8-án tudok viszamenni hozzá, mert jövőhéten szabin lesz:( Mér arra is gondoltam, hogy elmegyeka "normál"rendelésre megnézetni magam jövő héten... megnéztem a védőnőt is, péntekenként rendel, úghogy jövő pénteken elmegyek. Azt mondta a doki, azt már kezdjem intézni. Csak tudom, hogy azon nyomban elindul a pletyka, én viszont még jó sokáig titokban akarom tartani. Ez egy kisváos, mindenkiismer mindenkit...amúgy töbször érzek szúrást a bal petefészkemnél, ez nomrális?
2013. ápr. 26. 16:11
70/94 anonim válasza:
Sztem normalis. (szurkalas) Nem rossz otlet, hogy megnezetned magad sztk-ban, hogy megnyugtasson. A vedono igazabol raer. En csak a 10. heten mentem, nem is kuldott korabban a doki, mert egyfolytaban vereztem, eleg eselytelennek tunt... Agyba is voltam parancsolva, folosleges "kirandulas" lett volna. De nem is maradtam le semmirol. Szoval nyugodtan varhatsz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!