Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem csapot be megint?...

Ugye nem csapot be megint? Pozitív? Bonyolult a történet.

Figyelt kérdés

LINK!

Szóval lassan másfél éve szeretnénk babát... PCO, IR... túl avgyok 2 hónap stimuláción és egy HSG-n. A HSG a mostani ciklusom 11. napján volt, eléggé véreztem tőle. Ma a 36. napon vagyok. Szokott késni az amúgy kb. 30-32 napos menstruációm, de gondoltam azért csinálok egy tesztet... az esélytelenek nyugalmával előttem reggel egy X-epilt, amin úgy tűnik, van valami... 2 éve már 20 becsapott a medilab,múlt hónapban a Maria Romed. Halvány pozik voltak, a clearblue negatív.. és persze meg is jött.

Most nem tudom, mit higyjek. A doki azt mondta, ennek a hónapnak a vizsgálat miatt úgyis annyi, ezért nem ad hormonokat... Amúgy a bal petevezetékem sajos el van záródva:(

Ma reggel óta görcsölök, vette, be magneb6-ot.

Mitévő legyek?

[link]

[link]

2013. ápr. 20. 11:23
 51/94 anonim ***** válasza:
na tudtam én :) örülök Nektek,hogy végre sikerült!!!!
2013. ápr. 22. 19:46
 52/94 anonim ***** válasza:
Képet kapunk? :)
2013. ápr. 22. 20:32
 53/94 anonim ***** válasza:
Tovabbra is nagyon drukkolok! Megneztem a sajat tesztjeimet en is x-epilt hasznaltam. En is szombaton teszteltem eloszor, iszonyatos halvany csik volt. Vasarnap es hetfon ugyanugy. A keddi kicsit meggyozobb volt es a penteki lett olyan, hogy ugyanolyan eros, mint a kontrollcsik. En sem birtam amugy idegekkel az x-epilt, en vettem egy corax tesztet, az mar hetfon nagyon eros volt. Ilyenkor meg a vizeletkoncentratum is sokat szamit! Probalj megnyugodni! A gorcs amugy sem baj. Azt is tudnod kell, hogy a magnezium nem akutt gorcsoldo, hanem huzamos szedesevel fejti ki hatasat, tehat rogton csodat nem varhatunk tole. Nyugi, minden rendben lesz!
2013. ápr. 22. 21:18
 54/94 anonim ***** válasza:

Jajj de jó :)

Nekem is a sima clearblu mutatta meg és azt hittem rosszul látok mikor először a + volt és csak utána jött a controll csík :)

már 4 éves a teszt júliusban a Fiam meg töltötte a 3 évet :)

2013. ápr. 23. 08:23
 55/94 anonim ***** válasza:
képet kapunk a cb-ról? :)
2013. ápr. 23. 09:35
 56/94 A kérdező kommentje:

Bocsánat, csak kicsit kaotikus a napom... íme a kép: ugye ez nem lehet véletlen? hna ilyenkor már túl leszek a dokin, minden erőmmel arra koncentrálok, hogy minden rendben legyen... rukkoljatok, kérlek!

[link]

[link]

2013. ápr. 23. 19:47
 57/94 anonim ***** válasza:
Megy a drukk!!!! :) majd írj,hogy mi volt a dokinál!
2013. ápr. 23. 20:54
 58/94 A kérdező kommentje:
Hát, elbizonytalanodtam...sokan írják, hogy csak az árvényes a CB-nál, ha a függőleges csík olyan vastag, mint a vízszintes... nekem éles a függőleges csíkom szélse, és halvny a többi...
2013. ápr. 23. 21:06
 59/94 anonim ***** válasza:

Hat en ilyenrol meg nem hallottam, de sztem nincs is benne logika...

Nagyon jol teszed, ha a jora koncentralsz! ;-) Tovabbra is nagyon drukkolok, varjuk a hireket!

2013. ápr. 23. 21:10
 60/94 anonim ***** válasza:

hallod az enyém is ilyen... nem fényképezem le mert az enyém már kicsit az évek folyamán bebarnult de ne félj! nincs mitől! örülj és legyél nagyon nagyon boldog!!!

Ma megtudsz mindent ami megnyugtathat! Örülj és bizakodj! Nyugodtan mert ez a teszt pozitív!!!!!!!!!!!!!

2013. ápr. 24. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!