Ki nem várja április 13. -a körülre?
Olyan jó lenne beszélgetni!
Nekünk első baba lenne, de sajnos mi már majdnem 7 éve várjuk a csodát. Még csak most derült ki, hogy IR-es vagyok. Igyekszem tartani a 3-as kezelést és reménykedem!
Ilyen a görbém: [link] ( mindig ilyen szokott lenni)
Sziasztok! Kicsit elvesztem! Tünde remélem már meg gyógyultál! Virág én úgy tudom, hogy ilyenkor 2-3 hónap pihenés javasolt, hogy minden helyre álljon odabent. De akár már pé-d is lehetett.
Én most 5.-re várom. Sajnos ebben a hónapban szerintem nem volt pé-m. Még egy hónap megy a kukába.
Szia Virág!!
Húú ez nagyon ijesztően hangzik!HA tudsz valamit,jelentkezz mindenképpen!
Vigyázz magadra! Barbi
Sziasztok! Nekem ma megint meg jött. De tegnap voltam az endodokimnál aki szerint a tsh-m és az Ir-em rendeződni látszik. Szerinte 3 hónapon belül nagy esély van a babára. Sőt pszihomokusnál is voltam és az is kiderült, hogy egy gyerek kori trauma miatt nem engedi a szervezetem beágyazódni a megtermékenyített petesejtet. Ezen is dolgozunk. Reménykedem tovább!
Virág neked pedig szorítok, hogy minden rendben legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!