Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja április 13. -a...

Ki nem várja április 13. -a körülre?

Figyelt kérdés

Olyan jó lenne beszélgetni!

Nekünk első baba lenne, de sajnos mi már majdnem 7 éve várjuk a csodát. Még csak most derült ki, hogy IR-es vagyok. Igyekszem tartani a 3-as kezelést és reménykedem!

Ilyen a görbém: [link] ( mindig ilyen szokott lenni)

2013. ápr. 3. 10:38
 211/217 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Kicsit elvesztem! Tünde remélem már meg gyógyultál! Virág én úgy tudom, hogy ilyenkor 2-3 hónap pihenés javasolt, hogy minden helyre álljon odabent. De akár már pé-d is lehetett.

Én most 5.-re várom. Sajnos ebben a hónapban szerintem nem volt pé-m. Még egy hónap megy a kukába.

2013. máj. 28. 10:33
 212/217 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Ma megint voltunk Ultrahangon! 10hetes+1 naposak vagyunk,a CRL:32mm minden rendben a babával :) December 23-ra vagyunk kiírva,legközelebb június 18.-án megyünk akkor már 13hetesek leszünk :) Barbi
2013. máj. 28. 18:03
 213/217 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Kezdek javulni. A héten nem mentem dolgozni hogy ki tudjam pihenni a megfázás. A sok köhögéstöl izomláz van a hasamban. Virág várjatok kicsit hogy minden szempontból helyre gyere. Kérdező remélem hamar eljön a te hónapod. Barbi gratulálok. Én jövőhét pénteken megyek uh-ra és kombinált tesztre. Izgulok. Tünde
2013. máj. 29. 11:39
 214/217 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Valamit talaltak a szovettanomba. Tiszta para vagyok. Telon nem mondtam semmit csak h nem negativ es keressem az orvosom. Virág
2013. jún. 2. 19:26
 215/217 anonim ***** válasza:

Szia Virág!!

Húú ez nagyon ijesztően hangzik!HA tudsz valamit,jelentkezz mindenképpen!

Vigyázz magadra! Barbi

2013. jún. 3. 16:24
 216/217 anonim ***** válasza:
ujra vettek vert. beta hcg t neznek mert nem talaltak magzati elemeket a szovettanba. mivel 3napja vereztem szerintem kijott. ilyenkor gyanakszaak mehen kovulire. holnaop eredmeny. Virag
2013. jún. 3. 21:19
 217/217 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nekem ma megint meg jött. De tegnap voltam az endodokimnál aki szerint a tsh-m és az Ir-em rendeződni látszik. Szerinte 3 hónapon belül nagy esély van a babára. Sőt pszihomokusnál is voltam és az is kiderült, hogy egy gyerek kori trauma miatt nem engedi a szervezetem beágyazódni a megtermékenyített petesejtet. Ezen is dolgozunk. Reménykedem tovább!

Virág neked pedig szorítok, hogy minden rendben legyen!

2013. jún. 4. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!