Ki nem várja április elejére?
Szia, én márc. 27-re nem várom.
Van vmi tüneted?
M.
Én márc. 31.-re nem várom. Jó kis húsvéti meglepetés lenne:)
Hanyadik próbálkozós hónapotok? Nekünk ez a 4.
Mennyi idős a kislányod? Biztos hamar összehozzátok neki a kistesót:)
Én az elmúlt 4 hónapban már sok tünetet bemagyaráztam magamnak, úgyhogy ezek után már csak a tesztnek fogok hinni:) Azt hittem gyorsabban fog menni:)De hát ezt nem én döntöm el mikor jön, jön, ha jönni akar:) DE olyan nehéz várni:D
Te/ti használtok valami praktikát? Hőmérőzés, ovu teszt vagy valami?
Nekünk ez a 4. kísérletünk.
Szerencsétlenségemre sikerült úgy megfáznom, remélem ez nem befolyásol semmit. Olyan gyógyszereket kezdtem szedni, ami jó terheseknek is. Ettől függetlenül ma, 5 nappal a nem vár előtt "rózsaszín lett" a wc papír pisilés után, így már csökkent a lelkesedésem:(.
Ej, tényleg ilyen nehéz teherbe esni?
Többieknek drukkolok!! (meg egy kicsit még én is reménykedem)
M
M! Ne csüggedj, lehet beágyazódás jele is. Én szurkolok:)
Nekem meg az előző hónapokban a fogammal voltak bajok, mert persze most kellett elkezdenie nőni a bölcsességfogamnak, mikor máskor:)
Köszönöm, amíg nem jön meg, reménykedem. :)
Jelek, mint cicifájás kétoldalt- van, de a múlt hónapban is voltés mégis megjött.
Az új kellemetlen tünet:felfújódás 3 napja (gázok),pedig napok óta könnyűt étkezem... Akkora a hasam, mint egy terhesé :)
Viszont -a múlt hónappal ellentétben- a hőm ovi után fel, aztán lement:( Most is lenn van.
Na ja, de sokat nem kéne a jelekkel foglalkozni, még beképzelem a végén őket! :)
Hiszek abban, h jön a baba, ha jönnie kell!
Ezek szerint neked sikerült, hányadik hónapban vagy?
M
Á, azt hiszem félreolvastam.
A fogfájás kezdődött hónapokkal ezelőtt, de még nem voltál terhes, vagy hogy is van ez? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!