Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Április 19-én voltunk eggyütt...

Barbiii1987 kérdése:

Április 19-én voltunk eggyütt barátommal pont amikor petérésem volt, terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Május 18-a körül csináltam tesztet amin egy nagyon halvány terhességi csíkot láttam furán is éreztem magam megjelent egy halvány csík a köldökömtöl a szemében dombig, fehér tejszerü fojásom volt, elég sok de semmi bajom nem volt tőle, Bem fertőzés volt. Elmentem dokihoz május 20-a körül jah és még hányingerem is volt és azt mondta hogy fel vagyok fázva de én nem éreztem hogy fellennèk akkor még nem látott semmit május 24-én megjött de másabb volt 3 napig tartott csak , és azóta is furán érzem magam és ma barnás folyást vettem észre enyhén görcsölget a hasám nem vészesen, és még ma reggel kicsit hányingerem volt, remélem terhességről van szó, szerintetek?
2012. jún. 9. 13:47
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azt meg kihagytam hogy május vége fele 37,2 volt a hőmérsékletem
2012. jún. 9. 13:55
 2/11 anonim ***** válasza:

És?Csináltál egy másik tesztet azóta?Vagy esetleg vissza mentél a dokihoz?

Mi itt csak találgatni tudunk,nem vagyunk szakképzett orvosok!A kevés mensi és a barnázás lehet ciszta is,más hormon zavar is,de épp lehet terhesség is!

Amúgy komolyan mondom nem értem a kérdésed!

Először is mi az hogy április 19-én?Csak akkor egyszer és azóta nem?Tervezitek a babát vagy csak jó lenne ha becsúszna?Az előző kérdésedben a csíkosodást már letisztázták mert olvastam azt is!A tojásfehérje vagy tejszerű vagy krémes nyák mindenkinél más és mást jelez!Egy orvos egy hónappal az aktus után szerintem már valamit csak észre venne!Növekvő petezsákot vagy valamit!Vett vért?csinált ultrahangot?(5 hetesen már valakinek szívhang is szokott lenni!) Mondott erről valamit?

Azért nem értem a kérdésed mert leírsz mindenfélét csak hogy hátha valaki azt írja "igen terhes vagy",közben meg nem igazán jársz utána a dolgoknak!Vegyél egy tesztet,csináld meg és ha az már rendesen 2 csíkos(mert már igen csak annak kell lennie) akkor futás a doktorbácsihoz és majd ő elmondja a helyzetállást!

Ne haragudj nem megbántani akarlak,csak értetlenül állok a dolog előtt,mikor valaki össze ír mindenfélét a kérdésében és utána olvasni meg tesztet csinálni már luxus...

Én 25 éves vagyok,(te meg úgy látom 24)én szintén babát tervezek a férjemmel,de vettem a fáradságot és utána olvastam a dolgoknak,meg konzultáltam az orvossal hogy ne álljak birkán a dolgok előtt!Persze van amit én is itt kérdeztem meg,de közel sem ilyen jellegű volt a kérdésem!

Na mindegy!Tényleg vegyél tesztet és majd írd meg hogy végül is mi lett a végeredmény mert érdekel!

Jah és a hő!Egy idevágott számmal nem mész sokra!Hőmérőzésnek is meg van a szabálya,de ennek is utána tudsz olvasni neten,számtalan oldalon!De ha érdekel szívesen leírom,de először most a teszt legyen a legelső!

2012. jún. 9. 14:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Bocsi ha értetlenül írtam le de ma vettem észre a barnázást, és hirtelen egy kis remény csillant fel, többször voltunk eggyütt nem csak akkor, én is sok mindent olvasgattam róla ezekről a dolgokról de igazából nem akarom túl izgulni szóval inkább nem lenne baj ha jönne a baba:) hétfőn veszek tesztet mindenképp csak mivel azt mondta az orvos hogy fel vagyok fázva ezért nem gondoltam hogy terhes lehetek a tesztre azt mondta állpozitiv lett...
2012. jún. 9. 14:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Azt én is tudom hogy ezek a dolgok nem biztosak, és hogy sok mindenen múlik, csak jó lenne mar :) hétfőn mindenképp írok mi lett a teszt eredménye és hogy a doki mit mondott... És megköszönném ha el magyaráznád ezt a hőmérőzèst
2012. jún. 9. 14:58
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed, hogy még terhes is lehetsz esetleg, akkor miért nem veszel még egy tesztet.

Mi innen hogy állapítsuk meg?

Meg ha már voltál dokinál, akkor látnia kellett volna a terhességet, meg mondjuk a polipot vagy cisztát is. (ezek okoznak olyan tüneteket, mint amilyenek neked vannak)

Tehát egy teszt és utána orvos.

A megfázás meg lehet. Vagyis felfázás.

Van esély terhességre és felfázásra, cisztára is, de sajnos ezt mi nem tudjuk megmondani. Erre való a doki és a teszt!

De drukkolok!

2012. jún. 9. 15:16
 6/11 anonim válasza:
Vegyél még egy tesztet, de készülj fel arra az eshetőségre is, hogy nem vagy terhes.
2012. jún. 9. 15:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom,nekem gyanús hogy nem vagy terhes!Azt mondják álpozi ritkán van,de én az orvosnak hinnék!Ha ő nem látta a terhességet akkor szerintem egyértelmű hogy nem vagy terhes!A felfázás is megzavarja a ciklust elég szépen és nem kell hogy észre vehető legyen!Egyik ismerősömnek a méhe volt felfázva és észre sem vette,csak pislogott mikor a doki mondta neki!

De ha nem gondolsz terhességre akkor miért kérdezed hogy az-e?:)Hidd el nem tesz az jót a lelki világnak ha itt félre vezetve azt írják majd hogy igen lehetsz!Csak nagyobb a csalódás!

A hőmérőzés!A hőmérőzés segít meglátnod mikor van peteérésed!Minden nap kell hőt mérni a ciklusod első napjától az utolsóig!Lehet nyelv alatt,hüvelyben vagy végbélben!Mindig(!!!!!) ébredés után,de felkelés előtt kell mérni hőt 5 percig(mindegy hogy digitális vagy hagyományos a mérő)Este lerázod,kézközelbe teszed és reggel már dugod is ahova épp jól esik a felsoroltak közül!:)Lehetőleg egy időben kell mérni!Szóval az úgy nem mutat reális eredményt ha hétköznap 6kor kelsz,hétvégén meg 10kor!Lehetőleg max +/- 20 perc legyen az eltérés egy-egy nap közt!)A nap közben mért hő nem eredmény,mert mozgással hőt termelsz...)

Szóval meg van a napi eredmény ezt felírod vagy egy lapra,vagy itt a neten milliónyi oldal közül egy szimpatikusba bejegyzed!Az majd ad neked egy táblázatot és behúzza majd a peteérés időpontját is(általában nem jól de lényegtelen)!A peteérés előtt ingadozhat a hőd,akár egész fokokat is,majd peteéréskor leesik és másnap felugrik 2-3 tizedet!HA tényleg meg volt a peteérés a hőd fent is marad minimum 10 napig,de az átlag idő 14-16 nap!Menstruáció esetén leesik!

Annyi a bibi vele,hogy mindig csak utólag tudhatod meg mikor volt peteérésed,előre sosem!Max a nagyon pontos ciklusnál tudhatod de ott sem biztos!Emberre válogatja!Van peteérés nélküli hónap is!Van akinek nem esik le a hője hanem csak stagnál egy pár napot majd megugrik!Van akinek tizedenként megy fel!A lényeg hogy a hőd peteérés után a progeszteron miatt,mindenképp meg kell hogy emelkedjen!

Az alaphő úgy 36,3 és 36,8 közt normális!Ha ettől alacsonyabb vagy magasabb az már hormonbajra,pajzsmirigyre utal!

Na nagyjából mindent leírtam!A ciklus.hun néz szét,az a legkedveltebb oldal talán!Magyar,elég átlátható,érthető!

Ha van kérdésed írjál nyugodtan!

2012. jún. 9. 15:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Én terhességre gondolok, úgy érzem lehetek az :) az a gond hogy annyi minden kavarog a fejemben esetleg lehet hogy nem április 19-én lettem terhes hanem később sosem lehet tudni, lehet ezèrt nem láthatta az orvos még halottam már olyanról hogy volt akinek először nem is láttak a petezsákot, de ilyen sosem fordult elő velem ilyen barnázás csak menstruációkor az elején de hát most egyáltalán nem esedékes...
2012. jún. 9. 16:01
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem vegyél egy tesztet, csináld meg és utána kiderül és ne felejtsd el megírni az eredményt is akármit kapsz. Április már régen volt ki kell mutassa, ha terhes vagy
2012. jún. 10. 07:56
 10/11 A kérdező kommentje:
Holnap mindenképp veszek :) és írok mi lett az eredmény
2012. jún. 10. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!