Ha pont elkaptuk az ovulációt mennyi az esélye hogy terhes leszek/vagyok?
Statisztikailag 30% körül van az esély, egy egészséges párnál. De ha azt nézzük, 50-50, vagy sikerül vagy nem. :)
Amúgy ha tényleg egészségesek vagytok, akkor jó esélyetek van a babára, ezt te is tudod, ennél többet mi sem tudunk mondani.
köszi:) hát igen,csak olyan jó lenne már ha lenne baba:) Azért tettem fel a kérdést hogy hátha van valaki akinek sikerült pont elkapni az ovuját és hogy majd válaszolnak hogy nekik akkor sikerült e vagy sem:)
amugy bemásolom görbém szerintetek is a 23.án volt ovum?
Sziasztok!
Én úgy tudom, h ovu előtti napokban is nagy az esély a fogantatásra! A hímivarsejtek 2-3 napig is elélnek és bevárják a peteérést! Ennek tükrében annyira nem értem a kérdést! Ha ovu előtt 3,2,1 nappal, vagy a napján vagytok együtt ugyanúgy van esély a megtermékenyülésre! az, h ovu napján voltatok együtt, önmagában nem jelent egyet a megtermékenyüléssel!
De azért sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!