Mennyi ideig próbálkoztatok a babával? Mennyi idősek voltatok ekkor? És mi volt az a pont, amitől azt mondtátok, hogy jöhet a baba?
Férjem 27 éves, én 25 éves voltam amikor kismama lettem, de mire megszületett a lányunk 28, illetve 26 évesek lettünk.
Az első próbálkozós hónapban megfogant.
7 éve voltunk egy pár, fél éves házasok, jól összeszoktunk, együtt éltünk, volt munkánk és jöhetett a baba. :)
De a kis tesó nem kara jönni, na de majd ebben a hónapban. :)
Kedves első, biztosan valami "hülyegyerek" szórakozik. :S
Kedves kérdező veletek miújság? Köszönöm, remélem én is, hogy hamarosan kis tesó is összejön.
Én felfelé pontoztam, de sajnos ma már több kérdésnél is olvastam, hogy valaki lepontozza a válaszokat, biztos nagyon unatkozik valaki.:S
Mi még nem most szeretnénk a babát (vagyis ha lehetne most rögtön szülnék, de még gyűjtögetünk kicsit), csak azért kérdeztem, mert kíváncsi vagyok, hogy mennyi időre kell számolnom, ha majd nekifogunk próbálkozni.:) Remélem nekünk is összejön majd pár hónap után.
Igazából, kb. 2 év múlva tervezem, hogy szeretnék szülni, de akkor még nem lesz saját lakásunk. Albérletbe kicsit félek szülni, de akkor már majdnem 26 éves leszek és nem nagyon szeretnék tovább várni. De ha most "becsúszna" is megtartanánk, úgyhogy nem az elhatározással van baj, hanem , hogy szeretnénk előtte a kitűzött célt elérni (nevezetesen a lakást), vagy legalább a közelébe kerülni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!