Meddig probálkoztatok a párotokkal mire lett baba?
Szia!
10 hónap után lettem terhes,(kiderült, h nincs minden hónapban peteérésem, miután a gyógyszert abbahagytam) de sajnos elvetéltem. Utána 2 menstruációt vártunk és elsőre összejött. Most vagyok 31 hetes :)
Első elsőre összejött
Másodikra 11 hónapot vártunk
Harmadik 2.-ra összejött
1. gyerek- első hónap
2. gyerek- első hónapban, de koraterhesen elvetéltem. Utána 3 hónap pihi következett, és a 3. próbálkozós ciklusban fogant meg.
3. gyerek- 2. hónapban :)
szia
nekünk első hónapban pozitívak a tesztek, pedig alig adtunk esélyt neki... (közben lett egy kis fertőzésem, és nem szabadott csinálni nehogy visszafertőzzük egymást) úghogy egyszer voltunk a hónapban együtt peteérés előtt több mint három nappal.
Doki még nem látott
Azt hittem elsőre összejön,de nem :( Nagyon csalódott voltam, hogy nem is olyan könnyű ez a "gyerekcsinálás", ahogy sokszor mondják...
Szerencsére második alkalommal összejött, és nagyon hálás vagyok érte, nem bírtam volna még hónapokig, évekig összeomlás nélkül ez tuti. (Bár biztos én vagyok türelmetlen, dehát mikor nagyon akarja az ember!!!!!:)
Szóval rájöttem, hogy szerencsések vagyunk igazából és meg is köszöntem a Főnöknek, hogy teljesítette igazi, őszinte vágyam!:) /Ja,:) Főnök=Isten:)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!