Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pont akkor voltam a barátommal...

Pont akkor voltam a barátommal együtt amikor ovulációm volt és véletlenül kiszakadt a gumi igy "minden belém ment" . Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 18:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Vagy igen, vagy nem. Ha mindenkinek 1.-re összejönne, sok boldog ember lenne. De ez nem így megy... Van akik évekig próbálkoznak, mégsem sikerül.

Ha ez 72 órán belül történt, még tudsz bevenni sürgősségi tablettát, ha nem, akkor vársz a menzeszig. 12-14 hetes korig pedig még el tudod dönteni, hogy megtartanád-e, de én nem hiszem, hogy pont "összejött" most nektek elsőre, persze ki tudja...

2012. ápr. 2. 18:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Benne van a pakliban, de ahogy az első válaszoló is írta, az eseményutáni tabletta segíthet.
2012. ápr. 2. 18:12
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat de az a baj hogy már eltelt 72 óra mert buta voltam és nem mertem szólni senkinek ... sajnos
2012. ápr. 2. 18:24
 4/11 anonim ***** válasza:
61%

Na szerintem te biztos terhes vagy, mert nem akarsz az lenni!

Sajnos ilyen igazságtalan az élet...

Aki meg évekig várja a babát és tornagyakorlatokat is végez az ügy érdekében, annak úgyse sikerül.

Szóval lehetsz terhes, de nem biztos, viszont nagyon valószínű!

2012. ápr. 2. 18:48
 5/11 anonim ***** válasza:
32%

sajnos én is az utolsóval értek egyet. aki nem akar, annak egyetlen egy együttlétből összejön a terhesség, aki pedig mindennél jobban vágyik egy babára, évekig próbálkozik sikertelenül.

én nagyon örültem volna, ha egy együttlétből sikerült volna teherbe esnem :(

Bár, azt nem tudom, hogy sikerült kiszakítani annyira a gumit, hogy "minden beléd ment"...

Azért ne izgulj, nem biztos, hogy terhes vagy!

2012. ápr. 2. 19:01
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha a kádba engedsz igazán forró vizet és legalább fél óráig benne űlsz, akkor ha az is vagy kicsúszhat.
2012. ápr. 2. 20:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi csúszhat ki?
2012. ápr. 3. 08:25
 8/11 A kérdező kommentje:
de amikor kiszakadt és belém ment minden akkor felálltam és kifolyt az anyag ... akkor is az lehetek ??
2012. ápr. 3. 12:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, akkor is az lehetsz, hiszen, lehetséges, hogy valamennyi spermium elért egy petesejtet.
2012. ápr. 3. 14:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy amúgy?

15?

2012. ápr. 3. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!