Pont akkor voltam a barátommal együtt amikor ovulációm volt és véletlenül kiszakadt a gumi igy "minden belém ment" . Szerintetek terhes vagyok?
Vagy igen, vagy nem. Ha mindenkinek 1.-re összejönne, sok boldog ember lenne. De ez nem így megy... Van akik évekig próbálkoznak, mégsem sikerül.
Ha ez 72 órán belül történt, még tudsz bevenni sürgősségi tablettát, ha nem, akkor vársz a menzeszig. 12-14 hetes korig pedig még el tudod dönteni, hogy megtartanád-e, de én nem hiszem, hogy pont "összejött" most nektek elsőre, persze ki tudja...
Na szerintem te biztos terhes vagy, mert nem akarsz az lenni!
Sajnos ilyen igazságtalan az élet...
Aki meg évekig várja a babát és tornagyakorlatokat is végez az ügy érdekében, annak úgyse sikerül.
Szóval lehetsz terhes, de nem biztos, viszont nagyon valószínű!
sajnos én is az utolsóval értek egyet. aki nem akar, annak egyetlen egy együttlétből összejön a terhesség, aki pedig mindennél jobban vágyik egy babára, évekig próbálkozik sikertelenül.
én nagyon örültem volna, ha egy együttlétből sikerült volna teherbe esnem :(
Bár, azt nem tudom, hogy sikerült kiszakítani annyira a gumit, hogy "minden beléd ment"...
Azért ne izgulj, nem biztos, hogy terhes vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!