Együtt voltam a barátommal de kiszakadt a gumi. Szerintettek?
Szerintem gondold végig:
1. nem peteéréskor történt a dolog, hanem jó néhány nappal utána;
2. 72 órán belül bevetted a tablettát;
3. vérzésed is volt 5 napig.
Van még kérdés? :)
A 72 órásnak azért az a neve, mert az aktus után 72 óra elteltével is meg tudja akadályozni a beágyazódást. Szóval ha rá két napra vetted be akkor nincs semmi gond elvileg. Ha meg megjött a mensid, akkor meg pláne nem lehet gond!
DE ha ezzel megnyugtatod magad, akkor inkább vegyél egy tesztet, már elég elérhető árban is lehet kapni, és te is megnyugodsz...
Szia!
Elviekben nagyon kevés az esélye, főleg, ha már meg is jött. Bár peteérés bármikor lehet, a 72 órás tablettában benne van, hogy azon belül hat, Te pedig kb 48 órán belül vetted be. Ezek ma már sokkal biztonságosabbak, mint pl 15 éve, amikor én 12 óra elteltével kaptam Postinor-t (akkori esemény utáni) és pár napra rá véreztem is kicsit, mégis terhes maradtam ugyanilyen "baleset" következményeként... De ha teljesen biztosra akarsz menni, semeddig se tart venni egy tesztet. Ha lenne valami, már kimutatná, de ne aggódj, csináld meg minél előbb, annál hamarabb megnyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!