Ki nem várja április elejére?
Sziasztok, én tegnapra nem vártam és eddig semmi.
Bár egy hete időnként barna vmi van, de nem több.
Egyenlőre se semmii menzi jelű jelek, szóval reménykedem.
Ezidáig nem voltam itthon, így reggeli vizeletből nem tudtam tesztet csinálni, csak a mai "14 órás" vizeletből egy 25-ös érzékenységű teszttel. Sajna negatív lett :(
Nem kellett volna már ennek kimutatnia -függetlenül, h mikori a vizelet - ha terhes lennék?
Reménykedem és izgulok....2 percenként rohangálok a wc-re és remélem, h nem találok ott semmit! :S
Gratula Zsu még egyszer!!:):):)
M
szia, én írtam egy másik kérdést, mert...érdemes-e tovább tesztelni- címmel.
Szóval már 3 napja, h nem jött meg és semmi menzi szerű tünetem nincs,testhőm kicsit magas: 37-37,2 és időnként heves szívdobogásom van de a ma reggeli tesztem negatív lett :(
A többiek biztatnak és azt javasoljak, az ünnepek után ismételjem meg a tesztet.
Most minden percben rettegek, nehogy megjöjjön! :)
Amíg nem jön meg, ne add fel!!!!!!!
M
Szerintem is nagyon bíztatóak a jeleid:) Van akinek elmaradt mensi után csak egy héttel volt pozitív a tesztje. Lehet a te babád is ilyen rejtőzködő típus:)
Köszi a bíztatást:) Remélem 9 hónapig fog késni:)
Sok locsolót és kétcsíkos tesztet kívánok mindenkinek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!