Nekünk első baba lenne, de sajnos mi már majdnem 7 éve várjuk a csodát. Még csak most derült ki, hogy IR-es vagyok. Igyekszem tartani a 3-as kezelést és reménykedem!
Ilyen a görbém: [link] ( mindig ilyen szokott lenni)
Nekem sajnos ez a hónap el fog úszni, mert ma van az ovum, de úgy összevesztünk, hogy kell pár nap mire kibékülünk. :(
Hát ez van!
Nektek nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj és gondtalan babavárásnak nézhessetek elébe!
2013. ápr. 23. 09:39
132/217 anonim válasza:
Kedves Kérdező!Szorítok,hogy kibéküljetek és miahamarabb folytatódhasson a projekt. :) Én 10.-én megyek az orvoshoz meg ultrahangra,addigra betöltjük a 8.hetet.Már nagyon várom :)
2013. ápr. 24. 17:51
133/217 anonim válasza:
Többi kismami hogy vagytok?Barbi(az előző én is voltam)
Köszi Barbi! Szerencsére kibékültünk. Még aznap este hozott egy szép cserepes jázmint ami tele van virágokkal. Imádom a párom és a jázmint is :) Lehet mégsem megy a kukába ez a ciklus :)
Remélem már legközelebb szívhangról fogtok beszámolni! Nagyon szorítok, hogy mindenkinél minden rendben legyen!
2013. ápr. 25. 10:00
136/217 anonim válasza:
Sziasztok. Hogy vagytok? Mindenki nagyon eltünt. Kérdezö remélem minden rendben lesz és most ez a te honapod. 1. vagyok.
2013. ápr. 28. 08:14
137/217 anonim válasza:
Sziasztok!Én jól vagyok,bár sokszor érzem magam olyan fáradtnak mintha másnapos lennék :S Rengeteget pisilek és ezerrel kívánom az édességet! :) Sajnos az utóbbi egy hétben a türelmem a béka feneke alatt van :( Van ezzel így más is? Barbi
2013. ápr. 28. 17:14
138/217 anonim válasza:
isziasztok. elso kismami vagyok. ma leptem 6+2hetbe. alomkor es hanyinger. eszek mindent es irdatlanul viszketnek a cicijeim. pisiles nalam is van. de hogy ez a hanyinger hogy tort ram. eddig nem volt. 6.-an megyek uh ra. remelem latunk babat es pulzalast. :)
2013. ápr. 28. 19:13
139/217 anonim válasza:
Hát én a sósat kívánom meg a gyümölcsöt. Sajna ma rám is rámtört egy kis enyhe hányinger. Melleim nekem is érzékenyek majd le szakadnak. Néha rámtör a megjön érzés és néha-néha van rózsaszínes folyásom. Hiába mondom dokinak (bármelyiknek) mivel a vizsgálatkor persze egy csepp sincs igy napi 3x2 magnéziumot mondtak. Kicsit aggódom. Én pénteken megyek dokimhoz végre el tudom csípni. Addigra remélem lessz valami a petezsákban. Szorítok csajok sokat gondolok rátok. 1.vagyok
2013. ápr. 28. 21:28
140/217 anonim válasza:
Ja és lemaradt hogy Barbi én nekem is valahol ott van a türelmem. Napi minimum 16 óránát gondolok a babára. 1.vagyok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!