Nekünk első baba lenne, de sajnos mi már majdnem 7 éve várjuk a csodát. Még csak most derült ki, hogy IR-es vagyok. Igyekszem tartani a 3-as kezelést és reménykedem!
Ilyen a görbém: [link] ( mindig ilyen szokott lenni)
12-re. És ezt ma reggel csináltam :D De majd kiugrott a szívem mikor megláttam.
2013. ápr. 14. 17:45
92/217 anonim válasza:
Sziasztok! 6-os vagyok. Belinkelem ide a tesztjeim. A kettő felső a tegnapi reggeli második pisiből van. Tegnap volt a nem várt. Az alsó kettő a ma reggeli elsőből. Most ez tényleg pozitív???? Nem akarom elhinni!!!
Első nagyon köszönöm. Az előbb csináltam meg egy 25-ös erősségű kazettás X-EPILt. Azon is kijött a második csík. Tudom és látom, hogy ott van, de nem fogom föl egyszereűen ezt az egészet:)))) Nagyon remélem, hogy meg is marad:)
2013. ápr. 15. 09:19
95/217 anonim válasza:
Én is csináltam még egyet és az is szép pozitív. íde még Én se fogtam fel. Kicsit félek a görcsöléstől meg a halvány folyástól. De mindenki nyugtat hogy ez természetes mert próbálkozik a menzim csak itt a baba. Izgulok de el kell HIN NÜNK hogy minden rendben lessz. :D
2013. ápr. 15. 10:47
96/217 anonim válasza:
Sziasztok! En vagyok az elso pozi tesztes. Szepen gyarapodunk. Mar 3an vagyunk. En mar csak ellenorzok a duphaston miatt. nekem ilyen lett. [link]
:-)
Gratulalok csajok! :-):-):-):-):-):-) a gorcsoles normails. Szedjel magne b6 3*1
Ha verezgetsz irass duphastont. Nekem is azt irtak.
2013. ápr. 15. 11:14
97/217 anonim válasza:
6-os vagyok. Ne izgulj! Minden oké lesz. Én is így próbálok gondolkodni. Bár, amint írtam a TSH-m miatt fennáll a vetélés esélye. Már beszéltem ma a dokival, holnap reggel megyek vérvételre és szerdán már meg is lesz az eredmény. Ha gáz van, akkor el tudom kezdeni a hormonpótlást. Lányok nem hiszitek el, de reggel a reggeli felénél meg kellett állnom, mert elkezdtem émelyegni. Még mindig nem térek magamhoz... 5 percenként nézem meg a tesztem:DDDD Ott van még a csík? Tiszta lüke vagyok:DDDD
2013. ápr. 15. 11:16
98/217 anonim válasza:
Én is 5 percenként nézem meg hogy tényleg jól láttam e. :D Nagyon szép a teszted első pozis :D
Egyébként én meg össze vissza eszek. Reggel ahogy felkelek egyből éhes vagyok :D Pedig nem voltam ilyen. Csokit imádom de most nem kell. Egyfolytában gyümiken jár az agyam főleg az almán és az epren :D
2013. ápr. 15. 11:45
99/217 anonim válasza:
6-os vagyok. De jó Neked, hallod nekem egyre rosszabb a gyomrom. Kajára sem tudok gondolni.... remélem azért nem lesz ez sokáig így:DDDD
2013. ápr. 15. 11:48
100/217 szilvig válasza:
Hú, lányok, már hárman vagytok! Szívből gratulálok Nektek! Én péntek óta még mindig várok, vagyis nem várom :) nem is jön, legalábbis eddig, remélem hamarosan csatlakozhatok Hozzátok :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!