Ki nem várja április 13. -a körülre?
Figyelt kérdés
Olyan jó lenne beszélgetni!
Nekünk első baba lenne, de sajnos mi már majdnem 7 éve várjuk a csodát. Még csak most derült ki, hogy IR-es vagyok. Igyekszem tartani a 3-as kezelést és reménykedem!
Ilyen a görbém: [link] ( mindig ilyen szokott lenni)
2013. ápr. 3. 10:38
51/217 anonim válasza:
6-os vagyok. Ez egyértelmú +. Nem lesz baj:)))
52/217 anonim válasza:
Koszi! :-) ma levettek a beta hcg t. holnap kiderul igazak e ezek a pozi tesztek! Delutan is csinaltam egy masik felet [link]
:-)
53/217 anonim válasza:
6. os vagyok. Ennyi teszt nem téved:)) Gyakorlott tesztelő vagyok sajnos:DD Nekem ma van a 9. dpo elvileg. Tegnap a wc papíron volt egy nagyon pici rózsaszín folyás.Ma viszont már mindjárt megjön érzésem sincs, csak a mellem fáj, de az nagyon. Meg kezdődik a menstruáció előtt is jelentkező hangulatdeffekt:DD Vasárnapra nem várom.... Még 5 nap:DD Holnap reggel ellövök egy 10-es tesztet megint.
54/217 anonim válasza:
Kedves 6-os! Nekem is a 9.dpo n volt pici ver. Aztan masnap extra halvany teszt. A tobbit meg lattatok!
Varom a holnapot. Fajdogal a hasam, mintha megjonne, de ez allitolag normalis. Remelem. :-)
Szurkolok ezerrel!
55/217 anonim válasza:
6. os vagyok. Jajj nagyon köszönöm:))) Nekem is elkezdett megint fájni. Eléggé idegtépő. Néha olyan kellemesen izgalmas várni, néha meg tökre elkeseredek, hogy úgysem sikerült... Lenne már vasárnap.... :DDD
56/217 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A 6-osnak igaza van!Ennyi teszt nem tévedhet!
6-os meg csináltad a tesztet?
2013. ápr. 10. 10:49
57/217 anonim válasza:
6 os vagyok. Megcsináltam reggel, tök negatív.
58/217 A kérdező kommentje:
Én sem bírtam ki, az enyém is negatív. Most már minden mensis tünetem elő is jött. Nekem tuti nem sikerült ez a hónap sem. Neked azért drukkolok, hogy 2 nap múlva már pozi legyen a teszted!
2013. ápr. 10. 11:59
59/217 anonim válasza:
Kedves Kérdező! 6-os vagyok. Sajnálom:( de ha jól értem, akkor még nem jött meg, csak a tünet van? Mert én addig reménykednék, amíg a vérzés nem indul el. Most olvasgattam itt a Vaterás One Step 10-es tesztekről (nekem az van itthon) és sokan mondják, hogy sokszor tévesen negatív. Mondjuk még csak nem várt előtt vagyok, úgyhogy ha nem jön meg, akkor még ellövök egyet. Bár nekem is vannak tüneteim, mint menzesz előtt. De hát nem tudom. Reménykedek, de belül úgy érzem, hogy nekem sem jött össze...
60/217 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg, csak én már mensi előtt 2-3 nappal elkezdek görcsölni, meg vizes folyásom szokott lenni, ja a pattanásokról és a hisztiről ne is beszéljünk. Na ez az összes szokásos tünetem előjött. Én is one step 10-est használtam. Hát majd kiderül!
2013. ápr. 10. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!