Ki nem várja április 13. -a körülre?
Olyan jó lenne beszélgetni!
Nekünk első baba lenne, de sajnos mi már majdnem 7 éve várjuk a csodát. Még csak most derült ki, hogy IR-es vagyok. Igyekszem tartani a 3-as kezelést és reménykedem!
Ilyen a görbém: [link] ( mindig ilyen szokott lenni)
Üdv a csapatban! neked is megy a drukk!
Képzeljétek leszállt a kapunk előtt egy gólya (tanyán lakunk) és itt sétált vagy 10 percig. Gyorsan átadtam neki a rendeléseinket! Remélem ez egy jel!
Jó lenne, ha végre nem csak a sok békánk miatt járnának erre a gólyák!
Amúgy nekem minden olyan mint szokott! A görbém olyan mintha vonalzót nyeltem volna. [link]
Sziasztok! Holnap csinalok uj tesztet. :-)
En raktam fel a masikat. Szoval drukkoljatok!
A gorbem [link]
Golyak hajra!
Sziasztok! Dpo. 11. Igert reggeli tesztem egy masik fajtaval. Idon beluli facelle teszt. [link]
Ugy izgulok. Ti mikor teszteltek?
Nagyon-nagyon halkan gratulálok!
Nekem még sokat kell várnom, én csak nem várt napján szoktam tesztelni. Az meg jövő hét szombat!
Köszi! 2nap mulva ismetlek. Huuu, akkor jo lassan telik neked is az ido. :( :-)
Drukkolok!
Én 27 leszek a párom 37. Mi már 1,5 év sikertelenség után orvoshoz fordultunk, de sajnos buta voltam és hallgattam rá, mert azt mondta, hogy fiatal vagyok még ráérek majd még 1,5 év múlva menni. 3 évnyi próbálkozás után nagy nehezen rávettem egy vérvételre, de a 14. napon kellett mennem és csak lh szintet nézett. Azt mondta minden rendben próbálkozzunk tovább. Na itt bekattantam kerestem egy másik dokit, ő megcsinálta 3. 21. napi vérvételt, ami akkor nagyon jó lett. Elküldött átjárhatóságira amire 5 hónappal később kaptam időpontot. De az is jó lett. Azt mondta ez a doki is hogy semmi bajom, próbálkozzunk. 2011 Szeptemberében találtam egy másik dokit, ő megint megcsináltatta a vérvételt és elkezdett clostival tömni, fél évig szedette velem. aztán 3 hónap szünet és átirányított Szegedre inszeminációra. El is kezdtük volt 3 sikertelen stimuláció és csak 1 sikertelen inszem. Na akkor itt ajánlották, hogy ne tököljek tovább a nődokikkal hanem keressek egy endodokit. Ez 2 hónapja volt! A tsh-m magas volt, de ennyi idő alatt lement 1,1-re. Az ir-es vérvételnek meg csak 2 hetet kaptam meg az eredményét és azóta szedemem a meforált meg tartom az étrendet.
Bocs kicsit hosszúra sikeredett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!