Ki nem várja április 13. -a körülre?
Olyan jó lenne beszélgetni!
Nekünk első baba lenne, de sajnos mi már majdnem 7 éve várjuk a csodát. Még csak most derült ki, hogy IR-es vagyok. Igyekszem tartani a 3-as kezelést és reménykedem!
Ilyen a görbém: [link] ( mindig ilyen szokott lenni)
Sziasztok!
A második válaszoló vagyok. (Clostys)
Ma van a 8. dpom. 3 napja reggelente (ébredéskor + utána 2-3 órán át) iszonyatosan érzékenyek a melleim, tegnap este a bal petefészkem meg a derekam nagyon fájt. Kicsit mensiszerű volt. Mensi előtt 1 nappal szoktam hasonlót érezni. Mi lehetett ez a fájdalom? Mára semmi bajom, a melleimen kívül! :)
Nagyon korán teszteltél! Tudod minden mensi előjel lehet kora terhességi jel is!
Nekem eddig semmi különös, csak esetleg annyi, hogy furán feszül a méhem, ilyet még még nem éreztem eddig.
A görbém a szokásos eddig: [link]
Többiek! Ti hogy vagytok?
Sziasztok! Nekem mar egyertelmu asszem a tesztem. en raktam fel a tobbit. Most csinaltam. Dpo. 13. [link]
Azonnal kijott! :-)
Drukk lanyok!
Ne haragudj, nem akarom elkiabálni, de meg van a csapat első kismamája! Probléma mentes baba várást!
Remélem a többiekkel is ilyen tesztet fogunk produkálni!
Mindenkinek megy a drukk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!