Ki nem várja április 13. -a körülre?
Figyelt kérdés
Olyan jó lenne beszélgetni!
Nekünk első baba lenne, de sajnos mi már majdnem 7 éve várjuk a csodát. Még csak most derült ki, hogy IR-es vagyok. Igyekszem tartani a 3-as kezelést és reménykedem!
Ilyen a görbém: [link] ( mindig ilyen szokott lenni)
2013. ápr. 3. 10:38
1/217 anonim válasza:
Szia. Én 12-13ra nem várom. Első baba lenne. Izgulok. Ez a 4 hónap. Remélem sikerült. Van valami tünet?
2/217 A kérdező kommentje:
Nincs tünet, de még korai is lenne szerintem.
Drukkolok neked!
2013. ápr. 3. 10:50
3/217 anonim válasza:
Szia!
14.-re nem várom. Mi lassan 3 éve próbálkozunk. Most vagyok túl az első clostys hónapon!
Kíváncsi vagyok!
4/217 A kérdező kommentje:
Neked is megy a drukk!
2013. ápr. 3. 11:13
6/217 anonim válasza:
14-re nem várom. Van már egy 6 éves fiam. Eddig semmi bajom nem volt, de most két hete kiderült, hogy kicsit alulműködik a pajzsmirigyem. A doki szerint még nem kell gyógyszer, mert a T4 érték jó, és a TSH is csak egy kicsit magasabb. Ez az első próbálkozós hónapunk.
7/217 anonim válasza:
Sziasztok! Én 14-re nem várom. Már van egy 2 és fél éves kisfiam, ez a 6-dik próbálkozós hónapunk.
Drukkolok mindenkinek!
8/217 A kérdező kommentje:
6.megkérdezhetem mennyi a TSH-d?
2013. ápr. 3. 12:56
10/217 A kérdező kommentje:
Az nem csak egy kicsit magasabb, hanem az nagyon magas! Én az endodokitól 4,46-ra azonnal gyógyszert kaptam!
2013. ápr. 3. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!