Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja április 13. -a...

Ki nem várja április 13. -a körülre?

Figyelt kérdés

Olyan jó lenne beszélgetni!

Nekünk első baba lenne, de sajnos mi már majdnem 7 éve várjuk a csodát. Még csak most derült ki, hogy IR-es vagyok. Igyekszem tartani a 3-as kezelést és reménykedem!

Ilyen a görbém: [link] ( mindig ilyen szokott lenni)

2013. ápr. 3. 10:38
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/217 anonim ***** válasza:
Kedves 1-es!Szerintem ha a doki nem mondott semmi rosszat a folyással kapcsolatban ne aggódj,rendben lehet minden.A türelem.Én is sokat gondolok a babára,de van két nagyobb gyermekem,akikkel foglalkoznom kell,ellátni őket és sajna velük szemben is a türelmem egyenlő a 0-val.Emiatt irtózatos bűntudatom van,hisz ők nem tehetnek erről.Igyekszem őket kiengesztelni és amennyire csak lehet türelmesnek lenni,bár sajnos ahogy az ábra mutatja nem igen megy :( Mellfájdalom van nekem is,meg a rengeteg pisilés,bár szombat este olyan hányinger gyötört,azthittem megpusztulok :S Egy biztos,a gyerkőceim kakiszagát per pillanat nem bírom,attól egyből hánynom kell :(
2013. ápr. 29. 06:22
 142/217 anonim ***** válasza:
A péntek egyébként mindjárt itt van és akkor már láthatod a kis drágád.Barbi(az előző én is voltam )
2013. ápr. 29. 06:24
 143/217 anonim ***** válasza:

Kedves első kismami!A 6.-a is mindjárt itt van és akkor már végre Te is láthatod a kis drágádat.Mi ma vagyunk 6hét+5naposak és 10.-én megyünk orvoshoz.Az addig hátralévő idő kész örökkévalóságnak tűnik.A mellfeszülés jelen van most nálam is,meg néha apró piciket görcsöltek.Tényleg olyan mintha megakarna jönni:S Remélem hamar elmúlik.

Örülök,hogy írtok azért hogy vagytok! :) Barbi

2013. ápr. 29. 06:27
 144/217 anonim ***** válasza:
Egyébként ne haragudjatok a kérdésért,de mindegyikőtöknél első baba lesz?Ezt sajna nem tudom és ezért elnézést kérek :( Nálunka harmadik baba lesz.Van egy 4éves fiam már és egy 2,5 éves lányom. :)
2013. ápr. 29. 06:29
 145/217 anonim ***** válasza:
Köszönöm a biztató szavakat :D Igen első baba. Én örülhetek hogy csak pecsételek anyukám a bátyámmal 3 hónapot végig menstruált közben fájt a melle így elment dokihoz aki közölte hogy gratulálok 14 hetes terhes :D Ma is iszonyat hányingerre keltem. Gratulálok a másik két gyerkőchöz :D Amikor már ott lessz a pici is velük el is felejtik majd hogy ingerült voltál :D 1. vagyok
2013. ápr. 29. 08:58
 146/217 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én ma vagyok 6+1 hetes és ma megyek dokihoz! :-) Kíváncsi vagyok nagyon mit fogunk látni!

Nálam a mellfeszülés alapdarab már, minden nap le akar szakadni főleg reggel. Én is állandóan álmos vagyok, viszont ha meg lefekszem, nem tudok nyugodtan aludni. Állandóan felébredek. Hányinger, émelygés egész napos, bár még szerencsére eddig egyszer se hánytam... na jó kivéve ma reggelt! :)

Első baba lesz nálunk is!

Clostys

2013. ápr. 29. 14:11
 147/217 anonim ***** válasza:
sziasztok! na mit lattatok az uh on? en az elso kismami vagyok. elso baba. :) dolgozik a draga mert iszonyat fejfajasom es hanyingerem van. 6-an uh. remelem lesz baba a zsakbam es szivdobogas. kedves kerdezo! ti hogy vagytok?
2013. ápr. 29. 19:00
 148/217 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Én meg vagyok! Rengeteg a dolgom így sikerül a gondolataimat elterelni a baba témáról! De azt csak nem bírtam ki, hogy ne nézzek rátok, hogy írtatok-e. Nálam ez az 5 nap rekordnak számít!

Jövőhét csütörtök-péntekre nem várom. De sajnos megint keveset sikerült együtt lenni, csak 12. és 15. cn-on. Majd kiderül :)

Kismamák várom a további fejleményeket!

2013. ápr. 30. 11:03
 149/217 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező!Szorítok Neked nagyon!Reggel hányingerrel kelek,este azzal fekszem.Semmihez semmi kedvem állandóan olyan vagyok mint a mosott kaki :S Aludni nem bírok,ma is már fél 6kor fenn voltam.Most is éppen kis vukkal küzdök...hihetetlen. Remélem jól van mindenki! :) Barbi
2013. máj. 1. 06:10
 150/217 anonim ***** válasza:
Ma vagyunk 7hetesek.Remélem gyorsan lezajlik ez a hányingeres korszak.
2013. máj. 1. 06:17
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!