Ki nem várja április 13. -a körülre?
Figyelt kérdés
Olyan jó lenne beszélgetni!
Nekünk első baba lenne, de sajnos mi már majdnem 7 éve várjuk a csodát. Még csak most derült ki, hogy IR-es vagyok. Igyekszem tartani a 3-as kezelést és reménykedem!
Ilyen a görbém: [link] ( mindig ilyen szokott lenni)
2013. ápr. 3. 10:38
181/217 anonim válasza:
Sziasztok!
Na sikerült eljutnom dokihoz! :)
18 mm a kisbabám és van szívhangja is! :)
8 hetesek vagyunk naptár és a doki szerint is! :)
júniusban megyek down szűrésre, a doki ajánlotta fel hogy meg tudja csinálni a kórházban, ahol dolgozik, és uh után egyből mehetek vérvételre is!
Tök örültem neki, hogy a dokim csinálja! :)
Védőnőhöz holnap megyek! :)
Virág várjuk a fejleményeket!
Clostys
182/217 anonim válasza:
sziasztok! 8+3 se szivhang. crl 3,5mm. petezsak 10mm. missed ab :(((((
183/217 anonim válasza:
virag voltam. boldog babavarast nektek. en feladtam. 2. missed abom. nekem nem adja meg az eg :(((
184/217 anonim válasza:
Kedves Virág!! nagyon nagyon sajnálom!!:(
Clostys
185/217 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom Virág!
2013. máj. 14. 09:56
186/217 anonim válasza:
koszonom. olyan jo nektek! nagyon fajdalmas dolog ez. csutortokon gondoljatok ram! virag
187/217 anonim válasza:
Szia. Virág. Borzasztóan sajnálom. Bár tudom ezzel sokra nem mész. Kívánom hogy minden alakuljon jól ezután. És ne add fel. 1. vagyok. (Egyebbkent Tündének hívanak) Virág hány éves vagy?
188/217 anonim válasza:
koszi Tündi! 31 mùltam. sajna ez már a 2. missed abom le.sz. :((
189/217 anonim válasza:
Virág. Nagyon sajnálom és bele se merek gondolni hogy mit érezhetsz. De ne add fel. Soha nem szabad feladni. Te igazán megérdemled hogy sikerüljön és ezek után majd ha sikerül akkor annál boldogabb leszel és annál jobb anya!!!!!!!!! Tünde
190/217 anonim válasza:
köszi Tündi! màr kòrhazban vagyok. nemsoka mutenek. a verzes miatt nem tagitanak,mert kizagultam. igaza lett a dokinak csak a duphaston tartotta bennem szegenyt. Rogton vetelni kezdtem ahogy leraktam. Probalok pozitiv lenni. Olyan jo volt ez a par het boldogsag. Remelem mihamarabb ujra erezhetem. Virag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!