Ki nem várja április 13. -a körülre?
Olyan jó lenne beszélgetni!
Nekünk első baba lenne, de sajnos mi már majdnem 7 éve várjuk a csodát. Még csak most derült ki, hogy IR-es vagyok. Igyekszem tartani a 3-as kezelést és reménykedem!
Ilyen a görbém: [link] ( mindig ilyen szokott lenni)
Sziasztok csajok! Nekem is dec 20 volt a papiromon. De jo lett volna. Aztan jan.04. Majd
01.09 mivel nem nott :((
meg mndig fekszem de kezdek emberi format olteni. Kivancsi leszek a szovettan mutat e vmit.jo lenne tudni mi az oka h mar masodjara tortent ugyanez. S hanyingerre nekem jo volt a hideg gyomber jegockakkal. ;) irjjatok mekkorak a babok :))) Virag
Sziasztok!
Nálam a róka már mindennapos "haver", napi 6-7-szer is "találkozom" vele. Szörnyen érzem magam, alig bírok fent lenni, a melleim nekem is jó nagyok, és szinte megőrülök ha valami hozzáér!
B6-ot kéne szednem, de azt se bírja a gyomrom, így jéghideg kólát iszogatok, akkor jobb egy picit.
Terhesvitaminokkal hogy álltok? Én eddig Elevitet szedtem, de a dokim ajánlott egy másikat, ebben omega-3 is van. Talán azóta jobb a gyomrom. Pharmature-M. a neve és csokis illata van a kapszulának (ami természetesen nem tetszik az orromnak, a parfüm, a spray és társaival együtt, még a szappanszagot se bírom elviselni... még jó hogy a tusfürdőmre nem vagyok érzékeny) :-D
Virág nagyon sajnálom még egyszer ami történt Veled, remélem és drukkolok, hogy kiderüljön mitől nem maradt Veled. Kitartás!
Kérdező! Nálad van valami fejlemény?
Clostys
Sziasztok! Virág remélem megtalálják mi a bibi nálad! Mifelénk péntek este olyan vihar volt, hogy az egyik nagy nyárfánk kidőlt mert belevágott a villám, meg itt cseresznye nagyságú jég esett. Szerencsére a hétvégi csavargáskor egy csepp eső sem esett!
Mi elmentünk kettesben vasárnap és hátfőn sátorozni+horgászni. Szétcsíptek a szúnyogok, de 6 éve nem éreztem magam ilyen jól! Olyanok voltunk mint egy kamasz pár jól bele húztunk :) Amúgy ma van ovum. Remélem a hétvégi huncutkodás bejön!
A gyógyszerek és a diéta miatt már 10 kg fogyásnál tartok és olyan energikus és pattogós vagyok mint egy hiperaktív ovis! Amúgy a párom is fogyott 6 kilót, ő nem tart be mindent, de úgy látszik az a kicsi is ilyen hatásos!
Mindenkinek jó egészséget kívánok! Remélem még jelentkeztek a fejleményekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!