Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja április 13. -a...

Ki nem várja április 13. -a körülre?

Figyelt kérdés

Olyan jó lenne beszélgetni!

Nekünk első baba lenne, de sajnos mi már majdnem 7 éve várjuk a csodát. Még csak most derült ki, hogy IR-es vagyok. Igyekszem tartani a 3-as kezelést és reménykedem!

Ilyen a görbém: [link] ( mindig ilyen szokott lenni)

2013. ápr. 3. 10:38
 191/217 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Virág nagyon sajnálom ami történt veled,kívánom minnél hamarabb átélhesd megint a boldogságot!Kitartás,sok erőt és egészséget kívánok Neked!!Ki hogy van,mi van veletek? Nálam most feje tetejére állt minden.Az utolsó mensi időpontja és az uh eredmények nagyon nem stimmelnek nem bírják belőni hány hetes vagyok pontosan.uh szerint legalább két héttel kevesebb :S ezért most május 28.-án ellenőrző uh-ra kell mennem hogy végre kiderüljön mi a szitu.A mensi alapján december 20 lenne a szülés időpontja,aztán változott 23.-ra,.most már 30.-nál járunk.hát nagyon kiváncsi vagyok.napi 2*1 folsavat kell szednem.küzdök a rókával,a melleim olyanok mintha a helyükön két óriás követ cipelnék!!Nagyon szeretném,ha végre már pontosan kiderülne minden.Szép hétvégét kívánok!Barbi
2013. máj. 18. 07:28
 192/217 anonim ***** válasza:
Kedves Clostys szívből gratulálok! Barbi
2013. máj. 18. 07:57
 193/217 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Hát eddig Én is dec 20. eddig jók voltak a méretek. Kedden megyek ellenörzö uh-ra. Melleim nekem is óriásiak. Tegnapelőtt volt egy kis róka mert úgylátszik a felvágott nemfekszik neki.:-) Azóta semmi.. Tünde.
2013. máj. 18. 09:41
 194/217 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok! Nekem is dec 20 volt a papiromon. De jo lett volna. Aztan jan.04. Majd

01.09 mivel nem nott :((

meg mndig fekszem de kezdek emberi format olteni. Kivancsi leszek a szovettan mutat e vmit.jo lenne tudni mi az oka h mar masodjara tortent ugyanez. S hanyingerre nekem jo volt a hideg gyomber jegockakkal. ;) irjjatok mekkorak a babok :))) Virag

2013. máj. 18. 09:46
 195/217 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nálam a róka már mindennapos "haver", napi 6-7-szer is "találkozom" vele. Szörnyen érzem magam, alig bírok fent lenni, a melleim nekem is jó nagyok, és szinte megőrülök ha valami hozzáér!

B6-ot kéne szednem, de azt se bírja a gyomrom, így jéghideg kólát iszogatok, akkor jobb egy picit.

Terhesvitaminokkal hogy álltok? Én eddig Elevitet szedtem, de a dokim ajánlott egy másikat, ebben omega-3 is van. Talán azóta jobb a gyomrom. Pharmature-M. a neve és csokis illata van a kapszulának (ami természetesen nem tetszik az orromnak, a parfüm, a spray és társaival együtt, még a szappanszagot se bírom elviselni... még jó hogy a tusfürdőmre nem vagyok érzékeny) :-D

Virág nagyon sajnálom még egyszer ami történt Veled, remélem és drukkolok, hogy kiderüljön mitől nem maradt Veled. Kitartás!

Kérdező! Nálad van valami fejlemény?

Clostys

2013. máj. 19. 12:23
 196/217 anonim ***** válasza:
sziasztok csajok! hogy vagytok? en lassan erosodom. a mehem iszonxat faj. szerintem most kezd regeneralodni. remelem mondenki jol van. feketek is volt vihar? virag
2013. máj. 20. 09:41
 197/217 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Kitartás Virág!Remélem hamarossan rendbejössz!Nálunk volt vihar nem is kicsi. Róka most már kerül hála az égnek,reggelente van némi hányingerem,de arra szedem a magne b6-ot meg most napi 2*1 folsavat! Nem tudom ki hogy van vele,de az utóbbi időben igazi házisárkány lett belőlem és ezért utálom magam.A gyerkőcökhöz is kevesebb türelmem van,apa meg néha teljesen kiidegel.Ami eddig természetes volt,most nem az,utálom ha elmegy valahova,főleg ha nélkülem.Ha mondjuk azt mondja 5perc és jön és még 10 perc elteltével sincs itthon már kivagyok akadva. :( Sokszor kiabálok vele,pedig nem érdemli meg és mindenre ugrok mint a nikkelbolha.Eddig nem zavart ha néha megivott egy sört,most már idegesít az is. Próbálok a házisárkány szerepen változtatni,de iszonyú nehéz :( Ráaádsul sokszor tör rám érzés hogy nincs kedvem semmihez,nem akarok semmit csinálni!Nincs kedvem mosni,főzni ,takarítani. Előző két terhességem alatt ilyen nem volt.Tustok valami jó tanácsot adni?? Kérdező veled mi ujság? Barbi
2013. máj. 20. 12:02
 198/217 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Virág remélem megtalálják mi a bibi nálad! Mifelénk péntek este olyan vihar volt, hogy az egyik nagy nyárfánk kidőlt mert belevágott a villám, meg itt cseresznye nagyságú jég esett. Szerencsére a hétvégi csavargáskor egy csepp eső sem esett!

Mi elmentünk kettesben vasárnap és hátfőn sátorozni+horgászni. Szétcsíptek a szúnyogok, de 6 éve nem éreztem magam ilyen jól! Olyanok voltunk mint egy kamasz pár jól bele húztunk :) Amúgy ma van ovum. Remélem a hétvégi huncutkodás bejön!

A gyógyszerek és a diéta miatt már 10 kg fogyásnál tartok és olyan energikus és pattogós vagyok mint egy hiperaktív ovis! Amúgy a párom is fogyott 6 kilót, ő nem tart be mindent, de úgy látszik az a kicsi is ilyen hatásos!

Mindenkinek jó egészséget kívánok! Remélem még jelentkeztek a fejleményekkel!

2013. máj. 21. 12:37
 199/217 anonim ***** válasza:
sziasztok. egyenlore varakozas mert a szivrttan az 3het. aztan meg kell varni a mensit es utanna viusgalgatnak. a haziorvos javasolta vegyek liszt tesztet,mert a tb nem tamogatja! rohej. 5000ft. hatha az. cisztam nincs,mensim rendszeres,peteeres is ok. szoval en vmi rendellenessegre gyanakszom. egyszer egy nodoki mondta h lehet vmilyen szindromam van ami nem engedi megtartani a terhesseget. van is ra gyogyszer,de csak genetikai kivizsgalassal lehet kiszurni. nos mivel 2missed abom volt ezert nalam kotelezo is es tamogatja az oep. hihetetlen. lelkileg nagyon odavagyok lanyok. remelem jol vagytok. virag
2013. máj. 21. 13:16
 200/217 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Nagyon ügyesek vagytok, mármint ami a fogyást illeti:)) Én is szeretnék, bár nem vagyok IRes, a baba mégis 10 hónapja nem akar jönni:( Sztem a túlsúlyom is oka, 178/95 vagyok. Szóval tanácsok???
2013. máj. 21. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!