Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja április 13. -a...

Ki nem várja április 13. -a körülre?

Figyelt kérdés

Olyan jó lenne beszélgetni!

Nekünk első baba lenne, de sajnos mi már majdnem 7 éve várjuk a csodát. Még csak most derült ki, hogy IR-es vagyok. Igyekszem tartani a 3-as kezelést és reménykedem!

Ilyen a görbém: [link] ( mindig ilyen szokott lenni)

2013. ápr. 3. 10:38
 201/217 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Ma voltam dokinál. Minden rendben velünk 28mm es a baba és ugy izgett mozgott hogy az csak na. 10hét 2 napnak felel most meg. Virág barátnömnek is m.a lett a terhessége és öt egyböl kivizsgálták és kiderült autoimmun betegsége van. Ne add fel kitartás neked. Kérdezö neked is. Tünde
2013. máj. 21. 20:56
 202/217 anonim ***** válasza:
gratulalok tundi! es a baratnodnek verbol allapitottak meg? vsn ra gyogymod? virag
2013. máj. 22. 09:06
 203/217 A kérdező kommentje:

200-as. Keress rá a neten az IR-es diétára. Ezt bárki alkalmazhatja, még akkor is ha nem IR-es. Nekem nagyon bejött!

Tünde, gratula a kis mocorgóhoz!

2013. máj. 22. 09:53
 204/217 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Virág. Neki hosszú tortúra volt mert azt hitték rákos. De elvileg ha kezelik lehet majd babája de soha nem múlik el neki csak tünetmentes lesz. Ennyit tudok. Tündi
2013. máj. 22. 16:36
 205/217 anonim ***** válasza:

Kedves Tünde gratulálok szépen növekedtek!Kérdező neked gratulálok a fogyáshoz!

Virág kívánom,hogy mihamarabb kiderüljön a probléma oka és megtalálják a megoldást arra,hogy babád lehessen mihamarabb!

Én még mindig házisárkány vagyok és már nagyon utálom!!! :( Barbi

2013. máj. 23. 16:51
 206/217 anonim ***** válasza:
sziadztok! kezdek felerosodni. bar a mehem majd szetszakad. szerintem ez nem normalus mutet utan 8nappal :( jol vagytok? Virag.
2013. máj. 24. 14:35
 207/217 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Elég ramatyul vagyok. Megfáztam. Lázam nincs de a torkom fáj meg az orrom hol bedugul hol ömlik. Tudtok valami tippet ami segít?
2013. máj. 25. 10:11
 208/217 anonim ***** válasza:
Ja bocsi Tündi vagyok.
2013. máj. 25. 10:12
 209/217 anonim ***** válasza:
szia Tundi! algopyrint vehetsz be. pioparox sprayt lehet terhesen fujnu orrba es szajba. jobbulast! virag
2013. máj. 25. 16:08
 210/217 anonim ***** válasza:
csajok! nekem most hogy kell szamolni az utolso mensit. mert 16,-an mutottek ,de 14ota vereztem mert le kellett raknom a duphastont. ? letezhet hogy peteeresem van? olyan most a folyasom. virag
2013. máj. 26. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!