Ki nem várja április 13. -a körülre?
Figyelt kérdés
Olyan jó lenne beszélgetni!
Nekünk első baba lenne, de sajnos mi már majdnem 7 éve várjuk a csodát. Még csak most derült ki, hogy IR-es vagyok. Igyekszem tartani a 3-as kezelést és reménykedem!
Ilyen a görbém: [link] ( mindig ilyen szokott lenni)
2013. ápr. 3. 10:38
201/217 anonim válasza:
Sziasztok. Ma voltam dokinál. Minden rendben velünk 28mm es a baba és ugy izgett mozgott hogy az csak na. 10hét 2 napnak felel most meg. Virág barátnömnek is m.a lett a terhessége és öt egyböl kivizsgálták és kiderült autoimmun betegsége van. Ne add fel kitartás neked. Kérdezö neked is. Tünde
202/217 anonim válasza:
gratulalok tundi! es a baratnodnek verbol allapitottak meg? vsn ra gyogymod? virag
203/217 A kérdező kommentje:
200-as. Keress rá a neten az IR-es diétára. Ezt bárki alkalmazhatja, még akkor is ha nem IR-es. Nekem nagyon bejött!
Tünde, gratula a kis mocorgóhoz!
2013. máj. 22. 09:53
204/217 anonim válasza:
Köszönöm. Virág. Neki hosszú tortúra volt mert azt hitték rákos. De elvileg ha kezelik lehet majd babája de soha nem múlik el neki csak tünetmentes lesz. Ennyit tudok. Tündi
205/217 anonim válasza:
Kedves Tünde gratulálok szépen növekedtek!Kérdező neked gratulálok a fogyáshoz!
Virág kívánom,hogy mihamarabb kiderüljön a probléma oka és megtalálják a megoldást arra,hogy babád lehessen mihamarabb!
Én még mindig házisárkány vagyok és már nagyon utálom!!! :( Barbi
206/217 anonim válasza:
sziadztok! kezdek felerosodni. bar a mehem majd szetszakad. szerintem ez nem normalus mutet utan 8nappal :( jol vagytok? Virag.
207/217 anonim válasza:
Sziasztok. Elég ramatyul vagyok. Megfáztam. Lázam nincs de a torkom fáj meg az orrom hol bedugul hol ömlik. Tudtok valami tippet ami segít?
209/217 anonim válasza:
szia Tundi! algopyrint vehetsz be. pioparox sprayt lehet terhesen fujnu orrba es szajba. jobbulast! virag
210/217 anonim válasza:
csajok! nekem most hogy kell szamolni az utolso mensit. mert 16,-an mutottek ,de 14ota vereztem mert le kellett raknom a duphastont. ? letezhet hogy peteeresem van? olyan most a folyasom. virag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!