Nekünk első baba lenne, de sajnos mi már majdnem 7 éve várjuk a csodát. Még csak most derült ki, hogy IR-es vagyok. Igyekszem tartani a 3-as kezelést és reménykedem!
Ilyen a görbém: [link] ( mindig ilyen szokott lenni)
Sziasztok! Elso kismami vok. Kuzdok a hanyingerrrl de csak delutanonkent. Ma vok 6+5napos. Holnap hivom a dokit h mikor vizsgal. Pentek v. 6. A. :)
2013. máj. 1. 20:54
153/217 A kérdező kommentje:
Sziasztok! nem gondoltam volna, hogy valaha is irigy leszek valakikre akiknek hányingerük van :) Már csak 76kg vagyok (85-ről indultam). Még -5 kiló és elérem a "verseny súlyom"
Nekem megint ólom lábakon vánszorog az idő! De valami azt súgja ez még megint nem az én hónapom lesz, de jövő hét pénteken kiderül!
Amúgy örülök, hogy folyamatosan írtok!
2013. máj. 2. 09:59
154/217 anonim válasza:
Kedves kérdezo! Neked is sikerul !!! En nagyon szoritok! Hetfore kaptam idopontot. 7+3 leszek akkor. Elso kismami. Clostis kismami voltal dokinal?
2013. máj. 2. 15:17
155/217 anonim válasza:
Sziasztok. Ma voltam dokinál. Kereken most vagyok 7 hetes már volt szív pulzálás. Nagyon boldog vagyok. Kérdező nagyon nagyon szorítok neked. Biztos hogy nemsokára rád talál egy kicsi lélek. 1. vagyok
2013. máj. 3. 20:39
156/217 anonim válasza:
Sziasztok!Barbi vagyok!Sikerült,valami vírust összeszednem,ami most rettentően levett a lábamról. :( Náthás vagyok,fáj a fejem,hol fázom,hol melegem van,a szám meg a torkom állandóan száraz,a hátam majd beszakad,a lábaim meg térd alatt akarnak leszakadnak.Szörnyű éjszakám volt,nem kívánom senkinek.Nem vagyok egy nyügös típus,és tudom mi az a fájdalom mert szültem már két gyermeket(a másodikkal 16órát vajúdtam) de most azthittem éjjel megpusztulok.Gyógyszert nem mertem bevenni semmit,mert ami itthon volt fájdalomcsillapitó azt írja terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott.Lenne valakinek ötlete mit lehetne tenni a mihamarabbi gyógyulás érdekében?A háziorvosom majd csak hétfőn rendel.Szép napot mindenkinek!
2013. máj. 4. 06:04
157/217 anonim válasza:
Sziasztok! Barbi , paracetamol tartalmu fajdalomcsillapitot bevehetsz. Nekem a fejem fak arra adtak. Veny nelkuli. Kedves 1es grarulalok! Mar ugy kzgulok en ma vagyok 7+1. Hetfon neznek uh t. Egyidos babasak vagyunk. :) szep 7veget. Elso kismami
2013. máj. 4. 06:29
158/217 anonim válasza:
Barbi menj el patikába ott biztosan segítenek. Mond hogy babát vársz és olyat fognak adni amit szedhetsz. Elsö kismami gratulálok. Mostmár nyugodtnak kell lenni és várnunk a babát. Én jövö héten megyek laborba, utánna fogászat. Mozgalmas lett. Aztán ha megvan az eredmény mondta a dokim menjek el hozzá megbeszélni az eredményt és meg is nézzük a kicsit hogy hogy fejlődik. Alig várom. 1vagyok.
2013. máj. 4. 08:06
159/217 anonim válasza:
Köszönöm mindenkinek!Találtam is itthon paracetom hatóanyagú gyógyszert.Csak előzöleg nem mertem bevenni belőle mert nem találtam a betegtájékoztatóját.Kicsit jobban vagyok,de az orrom most el van dugulva :S
Mi ma vagyunk 7+3naposak,jövöhéten pénteken megyek dokihoz és ultrahangra.Hát egy örökkévalóságnak tűnik!Barbi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!