Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja április 13. -a...

Ki nem várja április 13. -a körülre?

Figyelt kérdés

Olyan jó lenne beszélgetni!

Nekünk első baba lenne, de sajnos mi már majdnem 7 éve várjuk a csodát. Még csak most derült ki, hogy IR-es vagyok. Igyekszem tartani a 3-as kezelést és reménykedem!

Ilyen a görbém: [link] ( mindig ilyen szokott lenni)

2013. ápr. 3. 10:38
 161/217 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező!Köszönöm szépen jobban!A fájdalom elmúlt,most már csak a nátha+a tüsszögés,meg a sebes orr maradt, de remélhetőleg ez is hamarosan elmúlik.Te hogy vagy Kedves Kérdező?És a többiek?
2013. máj. 5. 07:16
 162/217 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem tegnap ota gorcsol a hasam. Meg is vagyok ilyedve. Pont szamoltam most lett volna esedekes a mensi,ha nem esek teherbe. Remelem csak ezert faj. Holnap uh. Iszonyuan izgulok. Elso kismami.
2013. máj. 5. 13:38
 163/217 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nekem el kezdett esni a hőm, úgy hogy most már tuti megint meg fog jönni.
2013. máj. 6. 09:03
 164/217 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Voltam uh n. nem jok a leleteim. Petezsak 11,7mm. Crl 3mm szikholyag es szivpulzalas nem lathato. 5hetesnek merte a gep. 7+3 vagyok. 1hetet kaptam. :(((( ha addig el nem vetelek. Elso szomoru kismami.
2013. máj. 6. 20:45
 165/217 anonim ***** válasza:
Első kismami remélem minden rendben lesz addigra. Nagyon szorítok neked. 1vagyok
2013. máj. 7. 17:03
 166/217 anonim ***** válasza:
Első kismami!Én is nagyon szorítok Neked!Minden rendben lesz!Barbi
2013. máj. 8. 06:10
 167/217 A kérdező kommentje:
Első kismami én is nagyon szorítok értetek!
2013. máj. 8. 09:39
 168/217 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is nagyon szorítok!! Nem lesz semmi baj, feküdj, pihenj nagyon sokat!

Köszönöm egyébként az érdeklődést, múlt héten hétfőn voltam dokinál, kiszámolta a doki 5 hetes voltam kb, 10 mm -es petezsákot látott a doki, meg azt mondta h vmi pulzálást is vél felfedezni, de 2 hét múlva kell visszamennem (azaz jövő héten hétfőn) és ha akkor is minden rendben, megírja a papírt a védőnőkhöz is! :-)

Én személy szerint, másfél hete már nem csak hányingerrel küzdök... Sajnos minden kijön belőlem, még az is, amire csak ránézek, nemhogy megeszem! :(

Mindenkinek nagyon gratulálok még egyszer, és kíváncsian várom, mindenkinél a fejleményeket!

Üdv, Clostys :)

2013. máj. 8. 15:57
 169/217 anonim ***** válasza:
Kodzonom,hogy szoritotok. Nagyon felek rs szomoru vagyok. Es nem ertem miert mondtak ket felet. :((( meg mindig terhesnek erzem magam. Es olyan jo. De elfogjak venni ,ha nem indul el a szive hetfore istenem...annyira faj ez az egesz.
2013. máj. 8. 18:29
 170/217 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ajanlottak egy dokit. Elmentem. Pulzal a kicsim szive. 3,5mm a baba viszont 5mm a szikholyag ami nem tul jo de hatareset.elni akar a babam nagyon. na ennyit a draga maszekrol. hogy nen latott 5mm szikholyagot? virag
2013. máj. 9. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!