Van aki 30-ra nem várja, baba reményében?
Nagyon remélem, Rita:)
szorítok!!!
Gondolok rátok!
De nekem is drukkolni holnap :)
Már megint nem kaptam el a dokimat, mert megint szült. Kérdezte a recepciós nő, hogy jó lesz e más?! Kérdezem ki, mert a múltkorihiz nem megyek akkor inkább haza. Azt mondja Kiss doktor úr. Na mondom jöhet (tündér a csávó).
Fura volt, hogy bár rengetegen voltak előttem nagyon pörögtek az események. Gondoltam ez is lesz majd egy 10mp-es uh. De tévedtem.
Kb 1,5 óra várakozás után, mikor már azt hittem felrobbanok a feszültségtől (hogy látni akartam) jöttem én.
Fél mondatban elmondtam mi van és mutatott az öltözőre. Ez már szimpi volt,hogy nem kezdi el húzni a száját hogy korán jöttem vagy bármi, tudta mit akarok és nem szarozott :)
Az uh is egészen más volt, rakosgatta a lábaimat, meg próbált jól elhelyezni, és a monitor is úgy volt, hogy mind a ketten lássuk.
CRL: 5,6 :))))))
6+2-es vagyok (ez még úgyis 100x változni fog nem?)
És műkszik a szive! Dobog ahogy kell. Dícsérte a szikhólyagot, hogy amíg egy szikhólyag ilyen addig baj nincsen :)
Mondta ha gond van jöjjek, de amúgy 2 hét és akkor beszélünk a terhesgondozásról.
nah gratulálok!
Vigyázz magadra/magatokra!
Mona
csajok!
Van két pozitív tesztem! :)
mona
Köszönöm:) Azóta megvan a 3. teszt :P
És Te hogy vagy? Többiek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!