Van aki 30-ra nem várja, baba reményében?
Szia Emili! Örülök,hogy társulsz hozzánk! :) Hasonló tüneteim voltak nekem is de csak a menstruációmat rövidítette le a ciklusom maradt,amilyen szokott,viszont sokkal gyengébb. Mikorra nem várod? Mióta szeretnétek babát? Lehet nálad mást jelentenek ezek a tünetek mint nálam!
Csajok,teszteltem egy jó nagy negatívot,úgyhogy nem biztos hogy nagyon jó napnak nézek elébe. És annyira fájnak a melleim,majd leszakadnak.
Lehet, hogy korai volt, de pár nap múlva már lehet, hogy pozitív lesz:)
Szia Emili:)
Mona
Lehet,hogy az volt,majd később még megpróbálom. De most kicsit szomi lettem,majd 4 nap múlva kiderül.
Üdv: Rita
Szia Emili!
Jajj, ne aggódj, ha leszakadnak a melleid és amúgy nem szedsz semmit, akkor az nem lehet más!
Ki kell bírni ezt a pár napot.
Nekem a következő uh. 10 hetesen 18-án lesz.
Ma voltak kivizsgálásokon. Ez is megvan :) A véremet adtam :)
Oké, akkor majd fotóztatok a párommal :)
Ott már látszódni fog mindene szerintem.
Lányok, nekem egyrészt szurkál a pocim, de ami durva, hogy be szokott nyílal a
Ohh, épp ki akartam törölni...
szóval a mindene alatt a fejét és a végtagjait értem :)
na és nyilal a puncimig egészen le valami fájdalom.
Itt a gyakorin olvasgattam és normális, de tök durva, hogy már mik vannak.
Sziasztok!
Daisydodó, valóban egyre több furcsaságot lehet olvasni,hogy mik vannak,de ha nem okoz nagy fájdalmat akkor biztosan a terhesség velejárója.
Emili én biztosan tesztelnék,már most reggel,hajrá szorítok!
Emili! Én már mensi előtt kb 10 nappal nyomtam folyamatosan a teszteket, szóval mensi után 2 nappal én már jópáron túl voltam, és abból 2-3 már pozi volt :)
Összességében örülök, hogy néha így fáj, mert akkor növöget a baba :)
HOgy állunk a tesztekkel??? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!