Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki 30-ra nem várja, baba...

Van aki 30-ra nem várja, baba reményében?

Figyelt kérdés
Első méhpempős hónapom van és 30-ra nem várom. Van aki hasonló cipőben jár? Tünetek? Nekem kicsi hányinger,szédülés,kívánósság,fáradtság,mell feszülés,kis mértékű hízás. És nagyon vágyunk már egy kis babára a férjemmel!
2012. júl. 25. 14:11
 141/182 A kérdező kommentje:

Szia Emili! Örülök,hogy társulsz hozzánk! :) Hasonló tüneteim voltak nekem is de csak a menstruációmat rövidítette le a ciklusom maradt,amilyen szokott,viszont sokkal gyengébb. Mikorra nem várod? Mióta szeretnétek babát? Lehet nálad mást jelentenek ezek a tünetek mint nálam!

Csajok,teszteltem egy jó nagy negatívot,úgyhogy nem biztos hogy nagyon jó napnak nézek elébe. És annyira fájnak a melleim,majd leszakadnak.

2012. szept. 12. 05:56
 142/182 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy korai volt, de pár nap múlva már lehet, hogy pozitív lesz:)

Szia Emili:)

Mona

2012. szept. 12. 06:51
 143/182 A kérdező kommentje:

Lehet,hogy az volt,majd később még megpróbálom. De most kicsit szomi lettem,majd 4 nap múlva kiderül.

Üdv: Rita

2012. szept. 12. 07:34
 144/182 anonim ***** válasza:

Szia Emili!

Jajj, ne aggódj, ha leszakadnak a melleid és amúgy nem szedsz semmit, akkor az nem lehet más!

Ki kell bírni ezt a pár napot.

Nekem a következő uh. 10 hetesen 18-án lesz.

Ma voltak kivizsgálásokon. Ez is megvan :) A véremet adtam :)

2012. szept. 12. 09:33
 145/182 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök,hogy jól vagytok! Akkor a keddi uh. képet láthatjuk? :)
2012. szept. 12. 11:09
 146/182 anonim ***** válasza:

Oké, akkor majd fotóztatok a párommal :)

Ott már látszódni fog mindene szerintem.

Lányok, nekem egyrészt szurkál a pocim, de ami durva, hogy be szokott nyílal a

2012. szept. 12. 13:05
 147/182 anonim ***** válasza:

Ohh, épp ki akartam törölni...

szóval a mindene alatt a fejét és a végtagjait értem :)

na és nyilal a puncimig egészen le valami fájdalom.

Itt a gyakorin olvasgattam és normális, de tök durva, hogy már mik vannak.

2012. szept. 12. 13:07
 148/182 anonim ***** válasza:
Sziasztok Emili vagyok! Már 2 napja megkellet volna jöjjön szoval nem tudom! Amúgy 2 éve próbálkozunk a barátommal egy babán már nagyon várjuk a kis törpit! Szerintetek mit csináljak csináljak tesztet vagy nem tudom!
2012. szept. 12. 22:41
 149/182 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Daisydodó, valóban egyre több furcsaságot lehet olvasni,hogy mik vannak,de ha nem okoz nagy fájdalmat akkor biztosan a terhesség velejárója.

Emili én biztosan tesztelnék,már most reggel,hajrá szorítok!

2012. szept. 13. 05:49
 150/182 anonim ***** válasza:

Emili! Én már mensi előtt kb 10 nappal nyomtam folyamatosan a teszteket, szóval mensi után 2 nappal én már jópáron túl voltam, és abból 2-3 már pozi volt :)

Összességében örülök, hogy néha így fáj, mert akkor növöget a baba :)

HOgy állunk a tesztekkel??? ;)

2012. szept. 13. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!