Van aki 30-ra nem várja, baba reményében?
Figyelt kérdés
Első méhpempős hónapom van és 30-ra nem várom. Van aki hasonló cipőben jár? Tünetek? Nekem kicsi hányinger,szédülés,kívánósság,fáradtság,mell feszülés,kis mértékű hízás. És nagyon vágyunk már egy kis babára a férjemmel!2012. júl. 25. 14:11
91/182 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Én is örülök DaisyDodó boldogságának! :) Hogy vagy?
Mona köszi kérdésed,újabb mély ponton az életem,mert valószínű válunk! :( De ez van! Persze szívesen tartom a kapcsolatot veletek! :) rituc19@freemail.hu várom az üziket! Puszi!
2012. aug. 4. 09:21
92/182 anonim válasza:
Mi történt?
Biztos megviselte a kapcsolatotokat ez a baba dolog nem?
Nem lehet helyrehozni?
93/182 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz,így gyerek nélkül teljes meghitt életet élni. Minden vitának,gondnak kettőnk között a gyermektelenség az oka. Megpróbáltunk beszélni a problémáinkról,most adtunk egymásnak egy kis időt. És ha nem javul akkor ennyi volt. 2 hónapot beszéltünk meg.
2012. aug. 4. 14:38
94/182 A kérdező kommentje:
Szia DaisyDodó! Hogy vagy? Minden rendben?
2012. aug. 7. 07:33
95/182 anonim válasza:
Szia!
Jól. El vagyunk utazva. Hétfőn doki!
Ti?
Teszt csak erősödik és erősödik szerencsére!
96/182 A kérdező kommentje:
Szia!
Nagyon örülök a boldogságotoknak! :)
Merre jártok?
Mi jól vagyunk köszi,most jobb irányba terelődik a házasságunk! :)
Uh-s képet akkor várom!
Jó pihenést!
2012. aug. 9. 19:30
97/182 A kérdező kommentje:
Szia! Hogy vagy? Uh-s kép?
2012. aug. 13. 10:46
98/182 anonim válasza:
Csak petezsák :(
Lehet lefényképeztetem azért, de nem vagyok vele elégedett :(
99/182 A kérdező kommentje:
Kitartás! Majd fejlődik szépen! :)
2012. aug. 14. 07:43
100/182 anonim válasza:
sziasztok 25 éves vagyok és már nagyon szeretnénk babát a férjemmel de eddig nem jött össze de most állatira fáradt vagyok mell feszülés hányinger hányás. Lehet hogy baba van a dologban? Már csináltam egy tesztet de negativ lett mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!