Van aki 30-ra nem várja, baba reményében?
Figyelt kérdés
Első méhpempős hónapom van és 30-ra nem várom. Van aki hasonló cipőben jár? Tünetek? Nekem kicsi hányinger,szédülés,kívánósság,fáradtság,mell feszülés,kis mértékű hízás. És nagyon vágyunk már egy kis babára a férjemmel!2012. júl. 25. 14:11
121/182 anonim válasza:
áááááááááááááá de jó!!!!!! :)
Nekem szerdán lesz uhm! Már annyira de annyira várom!!!
Te mikor mész?
122/182 anonim válasza:
Még nem tudom...
Gyermekek között dolgozom...szerintetek kiír a nőgyógyász veszélyeztetettnek?
123/182 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök a boldogságotoknak lányok! :) Gratulálok még egyszer mindegyikőtöknek! Én köszi jól vagyok,nálunk még várat magára a baby. Várom a további fejleményeket! Puszi! Rita
2012. aug. 31. 20:35
124/182 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Hogy vagytok? Már rég nem írtatok! Képzeljétek az ovu kalkulátor 08-28-09.03. közöttre tette az ovu-m,enyhe méh fájdalmat,pete fészek fájdalmat éreztem is azokon a napokon,voltunk is együtt. Most 7-én szex után törléskor valami kis rózsaszín folyást fedeztünk fel,de 2 törlés és vége volt. Nem volt még soha ilyen,nem csináltuk vadul sem. Szerintetek mi volt ez,a ciklusom 17.napján,még egy hét mire meg kell jöjjön,de már most nagyon be vannak durranva a melleim és nagyon fájnak,érzékenyek,voltunk étteremben,sietnünk kellet ki mert a szomszéd asztalnál foghagymásat ettek és majdnem kidobtam a taccsot. Előre is köszi a válaszokat.
2012. szept. 9. 07:41
125/182 anonim válasza:
Hűűű ez nagyon jól hangzik :)
126/182 anonim válasza:
Na ezek igazán jó kis "tünetek" :) én mindenesetre szorítok!
Egyébként én megvagyok, köszönöm, viszont annyit eszek, mint egy ló :D
holnaphoz 1 hétre megyek újabb uh-ra, remélem, hogy akkorra lesz szívhang is!
Mona
127/182 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! Aranyosak vagytok,csak még az a fránya egy hét ne lenne vissza! :)
2012. szept. 9. 18:23
128/182 anonim válasza:
utána meg majd számolod a napokat az uhk-ig :) soha nem lesz jobb :)
129/182 A kérdező kommentje:
Remélem,hogy azzal fog telni az időm! Bárcsak ott tartanánk! :)És amúgy hogy vagytok? Tünetek? Hányinger...?
2012. szept. 10. 07:36
130/182 A kérdező kommentje:
Nagyon aggódok,hogy megint csalódni fogok! :( De majd többet tudok egy hét múlva.
2012. szept. 10. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!