Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki 30-ra nem várja, baba...

Van aki 30-ra nem várja, baba reményében?

Figyelt kérdés
Első méhpempős hónapom van és 30-ra nem várom. Van aki hasonló cipőben jár? Tünetek? Nekem kicsi hányinger,szédülés,kívánósság,fáradtság,mell feszülés,kis mértékű hízás. És nagyon vágyunk már egy kis babára a férjemmel!
2012. júl. 25. 14:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/182 anonim ***** válasza:
31-re nem várom. Én már ellőttem 3 tesztet, de most talán sikerül lenyugodnom, és megpróbálok legközelebb vasárnap tesztelni!
2012. júl. 25. 14:26
 2/182 A kérdező kommentje:
És mi lett a teszt eredménye? Van más tüneted?
2012. júl. 25. 14:55
 3/182 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

31.-ére nem várom, de eddig semmi. Enyhe görcsölés.

Sok sikert Nektek! :)

Mona

2012. júl. 25. 16:54
 4/182 A kérdező kommentje:
Köszi! Bízzunk benne,hogy sikerül mindenkinek a baba aki vágyik rá!
2012. júl. 25. 17:23
 5/182 anonim ***** válasza:

Negatívak. Kicsit korán és túlpörögtem :)

Szerintem vasárnap vagy hétfőn tesztelek.

2012. júl. 26. 08:09
 6/182 A kérdező kommentje:

Igen nagyon nehéz megállni,és utána szembesülni vele hogy korán volt! Remélem vasárnap már pozitív lesz! :)

Még valaki aki velünk egyszerre nem várja? Van valami tünetek?

2012. júl. 26. 12:01
 7/182 anonim ***** válasza:

Rengeteg tünetet éreztem akkor. Meg tudtam volna esküdni, hogy terhes vagyok.

MOst bezzeg semmi de semmi.

Annyi a fura, hogy rengeteget eszem, de ezt nem foghatom rá egy esetleges pár mm-es magzatra... szóval várok. Aggasztó enyhe mensi szerű görcsök vannak, amik totálisan mensisek :(

2012. júl. 26. 12:23
 8/182 A kérdező kommentje:
Én is rengeteget eszek de én sem merem az esetleges magzatra fogni,hanem a méhpempőre. A kolléganőim meg is jegyezték hogy gömbölyödök. Hányingerem van napközben és nagyon kívánós is vagyok tegnap este barackért kellett elmennie a férjemnek. Messze van még 30.-a és nehéz kibírni. Néha én is érzem a hasam alját. Ha csak kicsit görcsölgetsz attól még lehet lesz valami,de sajna tapasztalatom nincs mert még nincs gyerekem és terhes sem voltam még. Neked van gyereked? Milyen tesztet használtál?
2012. júl. 26. 12:34
 9/182 anonim ***** válasza:

Volt már egy vetélésem :( egy éve.

Hiányolom magamnál az erős mellfeszülést, de ugye minden terhesség más és más.

2 db xepilt lőttem, meg egy vaterásat. Ez olcsóbb is és jobb is szerintem(nem csak mert 10-es), hanem ez végre teljesen negatív volt. Az xepilen voltak nagyon nagyon halvány vonalak amik nem hagytak nyugodni.

Addig jók vagyunk amíg nem jön meg :)

2012. júl. 26. 13:50
 10/182 anonim ***** válasza:

Nekem is 31.-ére nem kellene megjönnie...

Eddig semmi, pedig ilyenkor már görcsölni szoktam.

Ma kicsit rózsaszínes volt a betétem...

M.

2012. júl. 26. 16:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!