Van aki 30-ra nem várja, baba reményében?
Figyelt kérdés
Első méhpempős hónapom van és 30-ra nem várom. Van aki hasonló cipőben jár? Tünetek? Nekem kicsi hányinger,szédülés,kívánósság,fáradtság,mell feszülés,kis mértékű hízás. És nagyon vágyunk már egy kis babára a férjemmel!2012. júl. 25. 14:11
71/182 anonim válasza:
Csináltunk képet, de azon fele annyi nem látszik most mint élőben. Meg mindegy is, mert holnap úgyis csinálok újat.
Cicifájás, enyhe hányinger és enyhe mensi görcsök.
Igem úgy gondolom a nyákból, hogy ez egy extra késői ovu volt. Olyan 20-26 között, valószínűleg 23-án!
72/182 A kérdező kommentje:
Akkor nem csoda,hogy 25-én még negatív volt a teszt amiket csináltál. Meglátjuk holnap a teszted,hisz ebből még bármi lehet! :) Ha már émelyegsz is az már jó! :)
2012. aug. 1. 08:47
73/182 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok?
2012. aug. 1. 17:29
74/182 anonim válasza:
sziasztok lányok!
Ne haragudjatok,h nem írtam,de megy a strand ezerrel :D
daisydodó, nah, reggel írd meg a fejleményeket! Szorítok!
Amugy nekem nem jött meg,de görcsölgetek. Tegnap kellett volna, ha holnap nem jön meg,pénteken tesztelek...
puszi Nektek!
75/182 A kérdező kommentje:
Jaj de jó csajok! :) Tök boldog lennék ha az elsők között lennék akinek elmondjátok a nagy hírt! DaisyDodó ha már ma ott láttad a halvány csíkot akkor az csak holnapra erősebb lesz! :) Várom az eredményed! :) Mona bízom benne hogy neked is csíkos lesz a teszted! :) Ha ma már nem jött meg nektek akkor még 9 hónapot csak kibír! :)
2012. aug. 1. 19:46
77/182 A kérdező kommentje:
Gratula! :) A felső a mai? Azon tutira látszik! JAJ DE JÓ :) :) :) GRATULÁLOK! Puszi!
2012. aug. 2. 06:49
78/182 anonim válasza:
MInd a kettő mai.
A felső xepil, az alsó az idáig is használt vatera féle.
:)
79/182 anonim válasza:
gratulálok Daisydodó :) huh,de jó Neked!
Nekem sajnos megjött, Lányok...
80/182 A kérdező kommentje:
Sajnálom Mona! :( De majd a következő hónap hátha segít Nekünk is! :) DaisyDodó még egyszer gratulálok! :)
2012. aug. 2. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!