Ez mi lehet? Ovukor volt tojásfehérje szerű folyásom, akkor együtt is voltunk a férjemmel a baba reményében 2-3 naponta. Majd mikor ez a folyás elmúlt, pár nap szárazzság, és krémes folyásom lett. Ez terhességet jelent?
Még bő 1 hét van a nemvártig.
Köszi a válaszokat?
Itt sok hasznos dolgot találsz. Egyébként ovu után szárazság következik, és utána újra krémes.
Kedves Kérdező!
A legtöbbeknél állítólag a szárazság a jellemző teherbeesés után. (Van egy babatervezők otthona elnevezésű honlap ott ezt lehet olvasni meg még egy csomó helyen is persze de ez talán a legjobb.)
Viszont ez is igen csak eltérő szerintem mert sok ellentéttel is találkoztam.
Nem tudom segítség e de ezen az említett honlapon olvastam a méhszáj vizsgálatáról is.
Lehet tudsz is erről de azért megírom.
Ha az ember teherbe esik utána a méhszáj zárt lesz, kemény és alig lehet elérni. Meg hát a szárazságot írják de erre nem lehet hagyatkozni mert sok ellentéttel is találkoztam mint írtam is...
Nem tudom tudtam e segíteni. Majd írj mi újság veled:-)
Ildikó
PA,
nekem peteérés utáni napokban volt némi fehéres folyásom. rá 4 napra semmi, de szó szerint az ég világon semmi.
és babás vagyok:) mostanában jön kicsi fehér valami,de egyáltalán nem vészes:)
Drukkolok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!