Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki 30-ra nem várja, baba...

Van aki 30-ra nem várja, baba reményében?

Figyelt kérdés
Első méhpempős hónapom van és 30-ra nem várom. Van aki hasonló cipőben jár? Tünetek? Nekem kicsi hányinger,szédülés,kívánósság,fáradtság,mell feszülés,kis mértékű hízás. És nagyon vágyunk már egy kis babára a férjemmel!
2012. júl. 25. 14:11
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/182 anonim ***** válasza:
Reggel tesztelek. Korábban már nem látom értelmét. Így is otthon sorakoznak a polcon a csak ehavi tesztek. Még nem jött meg. Ez jó! De ma még bármi történhet úgy érzem!
2012. júl. 31. 11:28
 62/182 A kérdező kommentje:

Reméljük,hogy nem fog megjönni!!!! :) Bízunk benne! Várom a reggeli teszted eredményét!

Mona veled mizu?

2012. júl. 31. 11:33
 63/182 anonim ***** válasza:

8 előtt megírom majd.

Hát még én hogy várom :)

Mona?

2012. júl. 31. 11:49
 64/182 A kérdező kommentje:

Okés! Várom! Remélem pozitív teszted lesz! Szorítok! Írj a fejleményekről!

Monáról valami hír? Biztosan jót pihen Kassán! :)

2012. júl. 31. 17:24
 65/182 anonim ***** válasza:

bocsi Csajok, csak hajnalban indultunk Kassára, jó volt, sétáltunk 3 órát :) du. megérkeztünk Telkibányára, strandoltunk, szaunáztunk,most vacsizunk, az étteremböl írok :)

Rita, sajnálom...de hátha a méhpempö a jövö hónapban...:)

másik válaszoló, Téged hogy hívnak? :) reggel tesztelj :p

nekem negatív a teszt, görcsölgetek, sztem reggelre megjön...

Puszi

2012. júl. 31. 18:53
 66/182 A kérdező kommentje:
Biztosan nagyon szép hely,és remélem jól érzitek magatokat! :) Hátha abból a negatív tesztből még lesz pozitív és nem jön meg! :) Reménykedjünk! :) Amúgy azt vallom mint minden hozzám hasonló leendő anyuka hogy a remény hal meg utoljára és minden újabb hónap egy újabb kezdet amely lehet sikereket rejt! :)Na várom a fejleményeket csajok! :) Cupp Nektek! :)
2012. júl. 31. 19:09
 67/182 anonim ***** válasza:

igen, gyönyörű! :)

így van, reménykedni kell, ez a legfontosabb! Remélem,h nekem pedig az e-vitamin segít...ha nem most, jövő hónapban...

Pusz Csajok!

2012. júl. 31. 19:13
 68/182 anonim ***** válasza:

Nehéz bármit leírni.

Én látok egy halvány de egész jól kivehető megfelelő vastagságú és színű csíkot, a párom szerint semmi.

Szóval nem tudom kinek higgyek, magamnak vagy neki. Minden esetre nem jött meg és holnap ismételek.

Csináltunk képet, na de azokon tényleg nem látszik semmi.

2012. aug. 1. 07:46
 69/182 A kérdező kommentje:
Próbálj meg egy képet felrakni. Érzel valamit? Mensis görcs? Cici fájás? Hányinger? Hány naposak a ciklusaid?
2012. aug. 1. 07:55
 70/182 A kérdező kommentje:

Lehet még alacsony a HCG szint a szervezetedben,és holnap már erősebb lesz a csík! :)

Mona veled mi a helyzet?

2012. aug. 1. 08:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!