Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki 30-ra nem várja, baba...

Van aki 30-ra nem várja, baba reményében?

Figyelt kérdés
Első méhpempős hónapom van és 30-ra nem várom. Van aki hasonló cipőben jár? Tünetek? Nekem kicsi hányinger,szédülés,kívánósság,fáradtság,mell feszülés,kis mértékű hízás. És nagyon vágyunk már egy kis babára a férjemmel!
2012. júl. 25. 14:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/182 anonim ***** válasza:
Vagyis Mona :D
2012. júl. 26. 16:14
 12/182 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz kivárni még a jövőhetet az biztos. Valóban amiket olvastam minden terhesség más és más. Lehet nekem leszakadnak a melleim az biztos,Monának lehet beágyazódási pecsételés,Neked meg lehet enyhe görcsölés az első tünet! :) Beleélni nem szeretném nagyon magam,hisz már 40 sikertelen hónap van a hátunk mögött,ezért már csak a méhpempőben bízok! Újabb tünetek?
2012. júl. 26. 18:07
 13/182 anonim ***** válasza:

Nehéz éjszakám volt, úgy néz ki a görcsölés részben emésztési problémából fakadt. Viszont sosem szokott ilyenem lenni, szóval akár még ez is lehet tünet.

Fáradtnak tényleg nagyon nagyon fáradt vagyok. Simán aludtam volna tegnap is 8 kor, ha hagynak.

Már tényleg nincs sok hátra, de egyre nehezebb kivárni a vasárnapot mint első tesztidőpont.

Nekem a mostani próbálkozásban az 1. hónapom.

Hány éves vagy? Nem tudod mitől megy nektek ilyen nehezen? Voltatok kivizsgálásokon?

2012. júl. 27. 07:47
 14/182 A kérdező kommentje:
Voltunk több orvosnál és meddőségi centrumban is és sehol semmi gondot nem találtak,enyhe hormonális problémáim voltak/vannak ezért is próbáltuk most meg a méhpempőt! 25 éves vagyok. Nagyon nehéz most várni még 30.-áig,de ma veszek tesztet és vasárnap ellövök egyet. Tünet? Nekem most kicsit szúrkál a hasam lehet hogy megjön. :( Akkor nem mensi görcsöd volt hála égnek!
2012. júl. 27. 09:58
 15/182 anonim ***** válasza:

Azóta is görcsölget.

Ez a fáradtság ami nekem furi. Alapból pörgős vagyok, mostanában meg csak nézek magam elé. Talán azért van, de lehet, hogy tényleg fáradt vagyok, idén még nem voltam szabin.

Lehet holnap csinálok egyet. Van egy rakat tesztem. Mi értelme ha nem használom őket.

Milyen hormon gond? Nekem is pont ezt mondták a héten bőrproblémákra.

2012. júl. 27. 10:22
 16/182 A kérdező kommentje:
Épp határ érték a prolaktinom 395,5 és 400 lehet. Én is nagyon fáradt vagyok tegnap a kedvenc filmemet nem tudtam nézni pedig délután van. Sok szabin én sem voltam idén 4 napot. Milyen munka körben dolgozol? Te hány éves vagy?
2012. júl. 27. 10:32
 17/182 anonim ***** válasza:

26 :)

HR. De nem szeretem :(

Nekem a tesztoszteronom lehet magas. Hátha ez nem árt. Mintha most feszülne a mellem :)

Már egyre biztosabb, hogy holnap nyomok egy tesztet.

Te? Mit dolgozol?

2012. júl. 27. 11:15
 18/182 A kérdező kommentje:
Mi a HR.? Én idősek klubja vezetője vagyok. Na haladás! Remélem nem jön meg egyikőnknek sem! :) Én is lehet ellövök egyet holnap! :) Nehezen bírom! Fáradt vagyok,de lehet nem lesz siker ez a hónap sem! :(
2012. júl. 27. 11:24
 19/182 anonim ***** válasza:
Nekem ma reggel olyan görcseim voltak, hogy tutira meg fog jönni... :( Azért Nektek szorítok:)
2012. júl. 27. 11:30
 20/182 anonim ***** válasza:

Humán Erőforrás/ Személyzeti/Munkaügy ilyesmi.

Csak pozitívan :)

2012. júl. 27. 11:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!