Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki 30-ra nem várja, baba...

Van aki 30-ra nem várja, baba reményében?

Figyelt kérdés
Első méhpempős hónapom van és 30-ra nem várom. Van aki hasonló cipőben jár? Tünetek? Nekem kicsi hányinger,szédülés,kívánósság,fáradtság,mell feszülés,kis mértékű hízás. És nagyon vágyunk már egy kis babára a férjemmel!
2012. júl. 25. 14:11
 161/182 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Továbbra is sok sikert kívánok és boldogságot azoknak akiknek sikerült teherbe esni és sok szerencsét azoknak akik próbálkoznak! Részemről ennyi volt,eddig bírtam 41 .sikertelen hónap után már igen csak megkérdőjelezem,hogy van-e valami értelme az életemnek,és egyetlen egy választ sem találtam magamnak,így azt hiszem lezárom. Szóval most megjött újra,és a fájdalom mi szorítja lelkemet úrrá lett az egész testemen,nem küzdök már a fájdalom ellen,hagyom hogy emésszen fel és többé nem kell így szenvednem.
2012. szept. 16. 14:21
 162/182 anonim ***** válasza:
Minden kivizsgáláson voltatok már? Nem adhatod fel!
2012. szept. 16. 20:44
 163/182 A kérdező kommentje:
Minden kivizsgáláson voltunk már rengeteg nőgyógyásznál,meddőségi centrumban,természet gyógyásznál, vizsgálták a férjem is én engem is,de mindent rendben találtak. Szóval már nincs mit tenni!!! Szedtem erősítőket,méhpempőt,bromocriptin richtert,nézték a peteérésemet,de semmi! Mit lehetne még?
2012. szept. 17. 09:43
 164/182 anonim ***** válasza:
Ilyenkor jönnek a mindenféle beültetéses lehetőségek nem? Nem értek ehhez sajnos, de mindig van tovább!
2012. szept. 17. 09:52
 165/182 A kérdező kommentje:
Igen de az inszemináció 400ezer és vagy meg marad vagy sem. A lombikot megelőzi az inszem.
2012. szept. 17. 10:13
 166/182 anonim ***** válasza:

Akkor előtte fognám a páromat és elmennék vele együtt kineziológushoz, mert az is szép pénzt elkér (15/alk és úgy tudom 3 alkalom kell) de hallottam olyat akiken ez segített. HA fizikailag minden oké, akkor nagy az esély,hogy valami lelki gát van.

Olvass utána, ha még nem ismerted!

2012. szept. 17. 10:38
 167/182 A kérdező kommentje:
Köszi! Lehet ezt még megpróbáljuk! Utána olvasok! :)
2012. szept. 17. 12:31
 168/182 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Emili vagyok! Ma voltam nőgyógyásznál, és képeljétek babát várok! Nagyon örülünk neki jövő héten hétfőn megyek Uh-ra remélem minden rendben lessz! Aki itt már teherbe esett annak milyen a baba várás? Előre is köszi a válaszokat! :)
2012. szept. 19. 13:32
 169/182 anonim ***** válasza:

Szia Emili!

Hány hetes leszel hétfőn?

Hát én állandóan fáradt vagyok,és tegnap csúcspocsék hányingerem volt. Már rettegek a ma estétől mi lesz!

2012. szept. 19. 13:39
 170/182 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hétfőn voltam uh-n, minden rendben, dobog a Pici szive :) ma 7hetes és 4napos vagyok :P

Többiek?

Daisy, nekem is hányingerem van és görcsök is vannak néha...

Mona

2012. szept. 19. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!