Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek lesz még rajtam kívül...

Kinek lesz még rajtam kívül inszeminációja májusban? Gyülekezzünk!

Figyelt kérdés

HA minden rendben lesz Nekem a jövőhéten lesz.....

Én már ma veszem be az utolsó szem clostyt és ma szúrtam egy Merionalt!!

2012. máj. 2. 16:49
 81/125 tkata81 ***** válasza:

Aha. úgy döntöttem kell egy kis pihi mert az elmúlt fél év csak arról szólt, hogy mikor mit szedjek, szúrjak, érzek...

már zsong a fejem, undok vagyok, hisztis és amikor nem sikerül napokig bőgök, így nem lehet ezt csinálni, ki kell kapcsolnom...

bár néha azt gondolom talán még egyet kellene...nem tudom! péntekig kell eldöntenem, mert akkor kell bevennem a clostyt ha csináljuk...

2012. máj. 30. 15:47
 82/125 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Lányok, ne adjátok fel! Sajnos tudom, hogy milyen borzasztó tud lenni újra és újra a negatív teszt! De kitartás és egy szép napon pozitív lesz, így kell lennie!!!

Én szombat reggel fogok tesztelni, az lesz a 14.nap, de kezdem feladni a reményt, kezdek rákészülni, hogy megint negatív, mert tegnap óta úgy érzem, hogy meg fog jönni. :(

2012. máj. 31. 08:49
 83/125 Hanni26 válasza:

Sziasztok!

Türelmetlen voltam és ma teszteltem, hát ez negatív :(

De majd hétfőn csinálok még egy tesztet...

2012. máj. 31. 08:55
 84/125 A kérdező kommentje:

ÓÓÓ csajok ne adjátok fel a reményt!Addig amíg nem jön meg!!!

Én is teszteltem 8at ellőttem,mire beláttam,hogy nem sikerült a második inszem sem!

Én pont ma beszéltem a dokimmal,hogy mi legyen...augusztusban lesz a következő,mert sajna Ő nem lesz,mikor nekem aktuális lenne a dolog...de nem bánom kell egy kis pihenés!

2012. máj. 31. 11:56
 85/125 Hanni26 válasza:

Tündérlány, én sem adtam fel csak ez negatív teszt egy kissé elszomorított... de még tesztelek párat....

Amíg szedem az Utro-t addig nem is jön meg, vagy rosszul tudom?! Nem szabályos a ciklusom, ezért nem tudom, hogy mikor kellene megjönnie... ma vagyok az inszem utáni 13.napon. Úgy beszéltük a férjemmel, hogy még max 2 inszem és, ha nem sikerül akkor pár hónap pihenés és endo. doki :)

2012. máj. 31. 13:59
 86/125 A kérdező kommentje:
Igen ne haragudjatok/haragudj,hülyeségeket írtam,igen addig nem jön meg még szeded!Nekem a dokim azt mondta,hogy meg ne próbáljak tesztelni a 14.nap előtt!!!Mellesleg nekem sem olyan szabályosak a ciklusaim (30-32-34 naposak)!
2012. máj. 31. 23:05
 87/125 Hanni26 válasza:

Köszönöm! :) Akkor még az is lehet, hogy korán teszteltem?! Hétfőn vagy kedden reggel tesztelek még és aztán meglátjuk... már elfogadtam, hogy ez most nem sikerült...

Eldöntöttem, hogy egy kicsit többet foglalkozom ezentúl magammal :) Életmód és szemléletváltás előtt állok! ;)

2012. jún. 1. 08:53
 88/125 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma reggel megcsináltam a tesztet és negatív.

Sejtettem, hogy így lesz, mert pár napja érzem, hogy meg fog jönni, de most mégis nagyon elszomorodtam.

Én abba is hagyom az utrot.

2012. jún. 1. 09:44
 89/125 A kérdező kommentje:
yzzi:Sajnálom,de még ne hagyd abba!Mit mondott a dokid?Nekem másnap is kellett tesztelnem egyet és ha az is - akkor kellett abbahagynom az utrot!
2012. jún. 1. 10:01
 90/125 anonim ***** válasza:
A dokim azt mondta, hogy 14 nap múlva teszteljek és ha pozitív szedjem tovább az utrot, ha negatív, akkor hagyjam abba. Nem tudom, érdemes e tovább szedni, mert amíg szedem, addig ugye nem jön meg. Én pedig már két napja érzem, hogy meg akar jönni, görcsölget a hasam.
2012. jún. 1. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!