Lesz valakinek mostanában inszeminációja?
Úgy néz ki hamarosan nekem is lesz Tapolcán, de még előttem áll jövő héten egy átjárhatósági...azután kell mennünk. Remélem addigra Neked/tek sikerül az álom :) de ha mégsem, akkor majd csatlakozom szívesen :) Nagyon sok sikert kívánok szívből.
:) Sikerülni fog!!!!!!!!!!!!
Szia Pancsura!
Nekem is a harmadik volt ma. Nagyon fájt mind a két petefészkem, és most nagyon fájt az inszem. Az első kettőnél semmit nem éreztem, az inszem után fájdogált csak, de picit. Nagyon görcsöltem egész nap, talán már igy este felé kezd múlni.
Miket kellett szedned? Utrot kaptál?
előző vagyok!
Inszem után Neked nem folyt ki?
Üdv.: R
Szia!Én is jobban "éreztem" magát az inszemet,mint az előzőeket,de fájni nem fájt.Ki sem folyt utána....
Azóta jobban fájnak a petefészkeim,időnként az alhasam is,mást nem érzek....
Utrogestan-t kaptam én is,2x1et.
Remélem most mindkettőnknek sikerül!!!!!:)))))
Keddre vagyok bejelentkezve győrbe, altatásosra. De tegnap és ma reggel két csíkos tesztek tulajdonosa vagyok, bár még nem hiszem el, és kételkedem,de remélem nem is lesz szükség átjárhatóságira.
Amúgy annak eredményével kellett volna bemennünk pri-be. De lehet vizsgálatra bejelentkezek.
Kedves első! Teszteltél még azóta! Én is gratulálok!
Kedves Kérdező! Hogy vagy?
Üdv.: R
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!