Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek lesz még rajtam kívül...

Kinek lesz még rajtam kívül inszeminációja májusban? Gyülekezzünk!

Figyelt kérdés

HA minden rendben lesz Nekem a jövőhéten lesz.....

Én már ma veszem be az utolsó szem clostyt és ma szúrtam egy Merionalt!!

2012. máj. 2. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/125 anonim ***** válasza:

Úgy néz ki, hogy nekem is lesz. :(

Ma reggel is negatívat teszteltem, holnap megyek a dokihoz az újabb receptekért.

2012. máj. 3. 09:25
 2/125 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajnálom!Olvastalak az egyik kérdésnél..!Mesélj!Nálatok mióta nem jön a baba?

2012. máj. 3. 14:06
 3/125 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi két éve várunk a csodára. Minden vizsgálaton túl vagyunk, mindkettőnk egészséges. Egyszerűen nem értem, mi lehet a baj. Próbálok pozitívan hozzá állni, de ilyenkor, mikor újra és újra negatív a teszt, nagyon nehéz. Ti mióta próbálkoztok és hányadik inszeminációra készültök? Hová jársz meddőségibe?

2012. máj. 3. 15:33
 4/125 A kérdező kommentje:

Szia!Mi 2 és fél éve (lassan 3 év) várjuk a férjemmel az első kis csodánakt..sajnos nem akar jönni!Nekem kicsit magas volt a TSHm,de gyógyszert szedek és már lement (1.4-re)!

De mellesleg mind a ketten egészségesek vagyunk...

A Budapesti Kaáliba járok és most készülök a második inszemre!Holnap szúrok egy Merionalt és vasárnap megyek UHra!

2012. máj. 3. 16:10
 5/125 anonim ***** válasza:

Nekem is kicsit magasabb volt a tsh-m, épp határérték fölött. Amikor észrevették 4,9 volt, aztán két hónapon keresztül nézték, mindkétszer 2,9 volt gyógyszer nélkül. A nyaki Uh negatív és az immunológiai vizsgálat is negatív lett. Akkor azt mondta az endokrinológus, hogy csak azért írja fel a Letroxot, mert volt 4,9-es értékem is. Igaz, ez nem túl magas és ha nem a meddőségibe járnék nem is írná fel. Gyógyszer mellett már jó ideje 0,34 a tshm. Igazából én nem hiszem, hogy tényleg ez lenne a baj. A doki is azt mondja, hogy azért csak szedjem a gyógyszert, hátha mégis.

Már lassan egy éve ez van, tsh rendben, más problémát nem találtak, baba mégsem jön. :(

Neked mennyi volt a tsh-d?

Drukkolok nektek, hogy most sikerüljön! Annyira jó lenne! Ez nekem is reményt adna, hogy igen, vannak csodák!

2012. máj. 3. 18:37
 6/125 tkata81 ***** válasza:

Sziasztok! Én is itt vagyok! :)(Tündérlány tudja, ki :) )

Nekem előreláthatólag május 14én lesz a 3. a tapolcai Kaáliban.

Nekem is lehet hogy a TSH miatt nem sikerült eddig, mert egyébként minden ok nálunk. Utoljára 3,02 volt, most kaptam 25 mg Letroxot.

2012. máj. 4. 09:02
 7/125 A kérdező kommentje:

Puszillak Katám!

Nekem 3.5 volt a Tshm,mikor L-Thyroxint kaptam!Most 1.4...de én remélem ezért nem jött össze...Nagyon remélem!

2012. máj. 4. 13:49
 8/125 tkata81 ***** válasza:

Szia-szia!!! :)

szerintem az volt a gond, úgyhogy pozitívan!!! :)

most sikerülni fog! Jönnek majd az ikrek :)

2012. máj. 5. 13:27
 9/125 A kérdező kommentje:
Jöjjenek csak.nem bánnám,csak már sikerülne...!
2012. máj. 5. 14:31
 10/125 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Az ikreknek mi is nagyon-nagyon örvendeznénk!:)

2012. máj. 5. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!